Napadnut greškom zbog obračuna dve navijačke grupe?! Selom prošlo 14 momaka s palicama u rukama, dečak brutalno pretučen!

07.09.2021

14:29 >> 14:52

0

Autor: j.jovanovic

Kako su roditelji još kazali, dečak ima prelom nosa na dva mesta

Napadnut greškom zbog obračuna dve navijačke grupe?! Selom prošlo 14 momaka s palicama u rukama, dečak brutalno pretučen!
bejzbol palica1 - Copyright Profimedia

U Gajdobri nadomak Bačke Palanke desila se tuča u kojoj je povređen 16-godišnjak. Dečak je zadobio teške telesne povrede, potvrdili su iz policije u razgovoru za Telegraf.rs. Reč je o prelomu nosne kosti.

Slučaj je, kažu, rasvetljen. Dvojica napadača starih 22, odnosno 21 godinu, uhapšeni su i određen im je pritvor do 30 dana. Treći počinilac, takođe 22-godišnjak, u bekstvu je i za njim se traga. Sva trojica su iz Bačke Palanke.

Pročitajte još:

Tuča se desila 25. avgusta, a kako navode roditelji pretučenog dečaka za BAP vesti, na njega je krenulo 14 mladića. Kako se vidi na snimcima nadzornih kamera, selom su prošli sa palicama u rukama. Ipak, iz policije je rečeno da nije bilo 14 na jednog, te da su trojica od okupljenih 14 učestvovala u napadu.

Kako su roditelji još kazali, dečak ima prelom nosa na dva mesta.

Imao je rasekotinu između očiju i nosa, povredu kolena, mnogobrojne podlive. Sve je naneto palicama. Postoje i video snimci nadzornih kamera u Gajdobri koji su snimili grupu kako ide ka mestu zločina – rekao je otac Slobodan za spomenuti lokalni medij.

Kazao je i da je maloletnik napadnut greškom, te da je reč o obračunu dve navijačke grupe.

Stefan Tomasevic/ATAImages

– Desilo se da je te noći moje dete bilo na pogrešnom mestu u pogrešno vreme – istakao je.

Objašnjava i šta se desilo nakon prebijanja.

– Prilikom napada tih, kako bi ih čovek nazvao, te grupe mladih ljudi koji su željni ne znam ni ja čega, povređen je i moj sin. Jedna osoba koja živi tu u blizini, koja je čula šta se događa, izašla je iz svog stana. Zatekao je moje dete u nesvesti. Pozvao je odmah i policiju i Hitnu pomoć u Bačkoj Palanci. Naše dete nije ličilo na naše dete – objašnjava otac dodajući da je posebno bilo teško voziti se u automobilu koji prati ambulantna kola: – Čovek koji ima decu može samo zamisliti kako se mogu osetiti roditelji (…), ići za kolima Hitne pomoći koja pod rotacijom vozi dete u bolnicu, a ne znati da li će preživeti ili neće.

Kako je moglo biti, dobro je, kaže navodeći da se momak oporavlja. Telesne rane zarastaju, ali ga duševne brinu.

– Hvala bogu, rane će zaceliti, a psihički kako to može da utiče na njega i koliko će tu biti potrebno vremena da prođe… Trenutno ima straha, sve ga to tišti… – navodi.

Majka Milica navodi sa čim se sve porodica suočava.

Pročitajte još:

– Sinoć išao da se prošeta do centra. Rekla sam mu da dođe što pre. Ne mogu mu zabranjivati da ide među decu, sa svojim drugarima. Ali ne znam koliko sam ga puta zvala. Znala sam da on nije opterećen nikakvim sportom niti ga interesuje, ali sad ne znam kako će mi dalje biti – kaže još jednom ističući da je pretučen greškom: – Ne može roditelj da stane iza deteta ako zna da je krivo. Ne čini mu uslugu, naići će kad-tad na jačeg od sebe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike