Detalji ubistva u Beškoj: Dva sata sedeo pored tela bivše supruge, pa pozvao njenu majku

10.09.2021

12:21 >> 12:50

0

Autor: Mi. S.

Zolika H. čak i posle razvoda maltretirao Jasminu H. koju je jutros sačekao i usmrtio autom kad je krenula na posao

Detalji ubistva u Beškoj: Dva sata sedeo pored tela bivše supruge, pa pozvao njenu majku
Copyright Printscreen/Facebook

Zolika H. (49) koji je jutros sačekao i automobilom usmrtio svoju bivšu suprugu Jasminu H. (47) ispred kuće njenih roditelja, čekao je dva sata pre nego što je pozvao njenu majku, a potom i policiju. On je kasnije uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, a na mestu nesreće u ulici Devet Jugovića u Beškoj nije bilo ni tragova kočenja ni tragova krvi.

Prema kazivanju komšija i očevidaca zločina, Jasmina je jutros oko 5.20 časova napustila kuću u mestu Beška i pošla na posao u Novi Sad. U svom automobilu na ulici je čekao Zolika i udario je kolima, a da ona nije odmakla ni 50 metara. Od posledica udara Jasmina je prenula na licu mesta.

Božica Markov (74), majka ubijene Jasmine H. rekla je da ju je bivši zet Zolika nazvao i saopštio da je ubio Jasminu, koja ga je pre dve godine napustila i sa sinom došla da živi kod bolesne majke.

Pročitajte još

Telo svoje bivše supruge sa kojom je živeo 24 godine u braku Zolika H. je potom strpao u vozilo i odvezao u svoju kuću u Ulici Branka Radičevića u Beškoj.

– U svojoj kući sa Jasmininim telom Zolika je proveo dva sata. Čuo sam da je potom pozvao njenu majku i rekao joj šta je uradio sa njenom ćerkom, a onda je zvao i policiju. Čak i posle razvoda Jasmini nije dao mira. Uhodio je i maltretirao. Žao mi je što se sve završilo ovako tragično – ispričao je jedan od komšija.

Pročitajte još

Bivši supružnici H. imaju ćerku i sina, ali i dvoje unučadi. Poslednje dve godine nisu proveli zajedno, a Jasmina je zbog problema u braku više puta ostavljala Zoliku, ali mu se i vraćala sve dok pre dve godine nije odlučila da ga zauvek napusti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike