"Zadnja vožnja za ovu godinu"- napisao je Milan i otišao u smrt! "Honda" sletela na obalu Morave!

10.09.2021

16:53

0

Autor: 24sedam

Vožnja na koju je Milan mislio je biciklom u prirodi, što je bilo samo jedno od brojnih interesovanja ovog popularnog Trsteničanina

"Zadnja vožnja za ovu godinu"- napisao je Milan i otišao u smrt!  "Honda" sletela na obalu Morave!
Printscreen/Facebook

Zadnja vožnja za ovu godinu”, napisao je 6. septembra uz svoju fotografiju u Gornjem Dubiču kod Trstenika Milan N. (41). Ruku širom raširenih, kao da pokazuje koliko voli život. Milan N. je izgubio život u nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče na obali Zapadne Morave.

Vožnja na koju je Milan mislio je biciklom u prirodi, što je bilo samo jedno od brojnih interesovanja ovog popularnog Trsteničanina.

Pročitajte još:

Ispostaviće se, nažalost, da je u pitanju zadnja vožnja ikada. Odmah ispod fotografije, nastale tri dana pred pogibiju, osvanule su i poruke opraštanja. I one se ostavljaju iz minuta u minut.

– Poslednja vožnja dobri čoveče. Nadam se da si otišao sa osmehom. Tako te pamtimo”… “Divan čovek, laka mu zemlja”, “E moj Miki, rano je..”, “Neka te anđeli čuvaju, svi smo tužni -…- samo su neke od brojnih oproštajnih poruka koje ostavljaju Milanovi prijatelji iz Trstenika, ali i širom sveta, koji su imali sreće da ga poznaju.

Trsteničanin, varilac po struci, koji je obišao svet radeći kao mašinac, imao je brojne prijatelje i bio veoma popularan u društvu. Niko ne može da veruje da do juče uvek nasmejani Milan više nije među živima, navode Novosti.

Milan N. je poginuo pred put u Urugvaj, gde je trebalo da radi i nastavi sa obilaskom sveta.

Nije bio oženjen, za njim su zauvek ožalošćeni ostali brat i majka. Očekuje se da istraga preciznije utvrdi pod kojim je okolnostima nastradao.

Njegova “honda” završila je na obali Zapadne Morave, gde je sleteo krećući se iz pravca Trstenika ka Grabovcu. Podlegao je povredama u sanitetu, na putu do bolnice.

Pročitajte još:

Sreća u velikoj nesreći je da u tom trenutku nije bilo nikoga, na inače vrlo frekventnom, šetalištu pored reke.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti