Uhapšen razbojnik koji je staricama brutalno kidao lančiće sa vrata: Dve žrtve teško povredio!

11.09.2021

11:15 >> 11:55

0

Autor: j.jovanovic

Osumnjičen je i da je na sličan način na teritoriji opština Zvezdara i Voždovac počinio još četiri krivična dela teške krađe

Uhapšen razbojnik koji je staricama brutalno kidao lančiće sa vrata: Dve žrtve teško povredio!
lisice lančić ogrlica - Copyright Profimedia

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su neposredno nakon izvršenog krivičnog dela I.N. (56) koji je na ulici od oštećene žene istrgao zlatni lančić sa vrata, a zatim se udaljio.

Osumnjičen je i da je na sličan način na teritoriji opština Zvezdara i Voždovac počinio još četiri krivična dela teške krađe.

Pročitajte još:

Sumnja se da je I.N. pratio oštećenu ženu u Ulici Ulofa Palmea u Mirijevu nakon čega joj je prišao sa leđa i otrgnuo zlatan lančić, a zatim se udaljio. Ubrzo ga je policija pronašla i uhapsila. Кod njega je pronađen lančić koji je vraćen oštećenoj.

I.N. se sumnjiči da je u proteklom periodu izvršio još četiri krivična dela na sličan način tako što je prilazio uglavnom starijim ženama i sa vrata im kidao zlatne lančiće. Dve žene su tom prilikom zadobile i teške telesne povrede.

Pročitajte još:

Zbog sumnje da je počinio krivična dela teške krađe osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike