Pozadina krvavog obračuna zbog stana u Zemunu: Obliven krvlju izašao na ulicu, supruga dozivala u pomoć (VIDEO)

12.09.2021

15:19 >> 19:07

0

Autor: Mi. S.

Dušan V, hicima iz pištolja ranio svoje stanodavce supružnike Milana i Vericu Kričković

Pozadina krvavog obračuna zbog stana u Zemunu: Obliven krvlju izašao na ulicu, supruga dozivala u pomoć (VIDEO)
Copyright 24sedam/M.S.

U dvorištu u Ulici cara Dušana  197, danas oko 14 časova, izbila je pucnjava u kojoj su ranjeni supružnici Milan i Verica Kričković. U njih je pucao njihov dugogodišnji podstanar Dušan V. (66), koji je potom uhapšen.

Prema kazivanju očevidaca i komšija, vatrenom obračunu prethodila je svađa u dvorištu kuće, a potom je Dušan V. izvadio pištolj i pucao u svoje stanodavce.

Pročitajte još

– Čula su se četiri hica, a nešto kasnije i još jedan. Istrčao sam na ulicu i video komšiju Kričkovića kako ranjen, sav obliven krvlju, izlazi na ulicu i poziva policiju i Hitnu pomoć. Čuo sam Vericu kako vrišti i doziva pomoć. Kričkovići su dobri ljudi, a sa podstanarom su se posvađali oko stana – priča jedan od komšija.

Dve kuće. kako pričaju komšije, nalaze se u dvorištu. U jednoj kući živeli su supružnici, a u drugoj njihov dugogodišnji podstanar.

Ranjeni Kričković i njegov podstanar Dušan, kako kažu komšije, zajedno su bili jutros u pekari kad su kupovali hleb i ništa nije nagoveštavalo krvavi obračun nekoliko sati kasnije.

24sedam/M.S.

Jedan od komšija rekao je da je par puta čuo svađe oko stana između Kričkovića i Dušana, ali da nijedna nije bila ovako žestoka.

Milan Kričković, prema nezvaničnim informacijama, ranjen je dva puta u grudi i jednom u stomak, dok je njegova supruga ranjena u nogu i stomak.

Pročitajte još

Policija je ubrzo stigla na mesto obračuna i našla i pištolj iz koga je pucano. Priveden je Dušan V. i njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati. Daljom policijskom istragom biće utvrđeni detalji ovog pokušaja dvostrukog ubistva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike