Detalji eksplozije u Rakovici: Restoran normalno radi, vlasnici ne znaju šta se dogodilo!

03.01.2021

12:50 >> 13:17

0

U restoranu ništa nije oštećeno sem nekoliko automobila ispred, tačnije stakla na njima su popucala od eksplozije. Ne znamo šta se desilo, to će policija

Detalji eksplozije u Rakovici: Restoran normalno radi, vlasnici ne znaju šta se dogodilo!
Copyright Pixabay

U dvorište restorana u Rakovici u Ulici Vukasovićeva 21n, rano jutros bačena je eksplozivna naprava. Tom prilikom oštećeno je nekoliko automobila koji su se nalazili na parkingu, ali na sreću niko nije povređen.

Policija je dobila prijavu jutros, izašla na lice mesta i izvršila uviđaj, a više detalja biće poznato nakon završetka istrage.

Pročitajte još:

Prema rečima vlasnice restorana, tačnije osobe koja je razgovarala sa novinarima, oni ne znaju šta se tačno desilo, sem onog što su zatekli jutros.
– Policija je bila i obavila uviđaj. U restoranu ništa nije oštećeno sem nekoliko automobila ispred, tačnije stakla na njima su popucala od eksplozije. Ne znamo šta se desilo, to će policija utvrditi ili zbog čega je neko to uradio – rekli su iz restorana.
Restoran danas normalno radi, te se može zaključiti da zbog bačene bombe nije bilo potrebe za njegovim zatvaranjem.
Neki od komšija koji žive u blizini restorana, rekli su nam da se tokom noći čula neka eksplozija, ali je većina mislila da su pedarde u pitanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike