Majka posle izricanja presude "malčanskom berberinu": Trebalo je da bude u sudnici, samo je dokazao da je nečovek!

05.01.2021

11:06 >> 14:55

0

Ninoslav Jovanović (47) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, ali je iskoristio svoje pravo da ne prisustvuje izricanju presude

Majka posle izricanja presude "malčanskom berberinu": Trebalo je da bude u sudnici, samo je dokazao da je nečovek!
Copyright Printscreen/Pink

Aleksandra Karimanoviće, majka devojčice koju je Ninoslav Jovanović (47) poznatiji kao „malčanski berberin“ kidnapovao i zlostavljao, poručila je da je „kukavica“ jer nije prisustvovao izricanju presude!

Ninoslav Jovanović je danas, oko 11 sati, osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a majka devojčice je poručila da to što „malčanski berberin“ nije prisustvovao izricanju presude je kukavički čin.

MUP

– Naravno! Trebalo je da bude tu, zato što je on sve to uradio… ali njegova odluka! Samo eto dokazao je da nije čovek! Trebao je da bude tu, da čuje svoju kaznu za ono što je učinio mojoj Moniki, zla dela koja je počinio – ispričala je uplakana majka ispred sudnice.

Pročitajte još:

Devojčin otac Robert Karimanović je poručio za medije da mu je „pao kamen sa srca“.

– Malčanski berberin je zaslužio ovu kaznu. On je prestupnik i treba da odgovara za ovo što je uradio. Očekivao sam da će dobiti doživotnu, ali nisam bio siguran. Pod stresom sam, ali je pravda zadovoljena. Takođe, posebnu zahvalnost dugujemo i Igoru Jurić koji je pokrenuo priču o Tijaninom zakonu, mislim pre svega za doživotnu kaznu onih koji ovako postupaju prema deci. Pao mi je kamen sa srca, konačno je došao kraj ovoj agoniji – rekao je Robert.

Podsetimo, Jovanović se tereti za kidnapovanje i zlostavljanje devojčice krajem 2019. u okolini Niša. Istraga protiv Jovanovića je sprovedena zbog krivičnih dela otmica i silovanje deteta. Jovanović je uhapšen 5. januara, na groblju u rodnom selu Malča, nakon 17 dana policijske potrage za njim. On je, kako se sumnja, 20. decembra, u selu Suvi Do presreo devojčicu na putu do škole i oteo je. Ona je 29. decembra pronađena u selu Jasenovik u jednoj vikendici, nakon 10 dana velike policijske potrage. Bila je ošišana i sa modricama po telu. Nakon toga je smeštena u Klinički centar u Nišu radi oporavka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike