Saslušan vozač "audija smrti": Vozio 180 kilometara na sat, pa zanemeo u tužilaštvu!

06.01.2021

16:05 >> 16:06

0

Nemanja S. (19) iz Beograda osumnjičen je da je izazvao nesreću u Nišu u kojoj su stradali Andrej P. (12) i Dejan Ilić (48) iz tog grada

Saslušan vozač "audija smrti": Vozio 180 kilometara na sat, pa zanemeo u tužilaštvu!
Copyright Nemanja S. Foto: printscreen/Facebook/RTS

Bahati vozač Nemanja S. (19) iz Beograda, koji je „audijem“ divljao po Nišu prekjuče i tom prilikom izazvao nesreću u kojoj su poginuli Andrej P. (12) i Dejan Ilić (48), saslušan je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu gde se branio ćutanjem, saznaje 24sedam.rs

Tragedija se dogodila u ponedeljak kada su stradala dva pešaka.

Andrej (12) poginuo u saobraćajnoj nesreći Foto: printscreen/Facebook

– Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu na kojem se osumnjičeni branio ćutanjem, dat je predlog da mu se odredi pritvor. O tom predlogu odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu – rečeno je iz tužilaštva za medije.

Nemanja je upravljao vozilom „ audi kvatro“, a prema pisanju beogradskih medija, reč je o automobilu koji je u vlasništvu njegove majke koji košta oko 60.000 evra.

Dejan Ilić foto: Printscreen/Instagram/gabikaaaa1

Prema rečima svedoka, u ponedeljak oko 21 sat jurio je Bulevarom Medijana čak 180 kilometara na sat. Tom prilikom pokosio je dečaka koji se vraćao iz tržnog centra i muškarca. Dečak je preminuo na licu mesta, dok je stariji muškarac preminuo u bolnici.

Reč je o Andreju P. i Dejanu Iliću. Telo malog Andreja, od siline udarca, preletelo je preko dva metra visoke ograde Vodovoda, dok je Ilić, koji je šetao sa prijateljem, odbačen više desetina metara dalje na kolovoz.

Pročitajte još:

Ćerka Dejana Ilića oglasila se na Fejsbuku svojom srceparajućom porukom.

-Noćas je moj otac nastradao na trotoaru, na potezu kod disa gde ga je pregazio neki devetnaetstogodišnjak, novim audijem, koji je imao veliku kubikazu. Napravivši niz prekršaja čime je oduzeo dva žvota. Život malog dvanaestogodišnjeg dečaka Andreja i život oca tri deteta, koja su čekala da se tata vrati iz šetnje i spremi im večeru…
Ovim putem apelujem na sve institucije koje će se baviti ovim slučajem da samo savesno rade posao i shvate i razumeju sve ono kroz šta mi žrtve prolazimo i a drugi koji se nađu u takvoj situaciji. Sa druge strane apelujem na roditelje da se malo više pozabave decom, šta gledaju, ko su im uzori i gde i odakle potiče taj način, vid, ponašanja. ps.da prestanu deci od 18 god kupuju tzv”besna kola” kojim će oni da kose naše sugrađane – napisala je ožalošćena ćerka.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike