Beli kovčeg, beli krst i belo cveće za Andreja: Sahranjen dečak koji je nastradao u udesu u Nišu

08.01.2021

10:51 >> 13:29

0

Autor: E. H.

Na grobu su pročitana pisma biskupa Stanislava Hočevara, vladike niškog Arsenija, kao i gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski

Beli kovčeg, beli krst i belo cveće za Andreja: Sahranjen dečak koji je nastradao u udesu u Nišu
Copyright Andrej (12) poginuo u saobraćajnoj nesreći Foto: printscreen/Facebook

Dvanaestogodišnji Andrej P., kojeg je pre nekolio dana u Nišu “audijem” usmrtio Nemanja Stamenković (19) iz Beograda, sahranjen je danas. Mališana je na večni počinak ispratio veliki broj članova porodice, njihovih prijatelja i poznanika.

Andrej je sahranjen u belom kovčegu. Dok je tužna povorka išla ka njegovoj večnoj kući, okupljeni su u rukama nosili belo cveće, dok je na čelu kolone bio beli krst.

Pročitajte još

Kako prenosi “Blic”, na grobu su pročitana pisma biskupa Stanislava Hočevara, vladike niškog Arsenija, kao i gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski.

Andrej je nastradao kada je na njega i Dejana Ilića naleteo “audi” kojim je upravljao 19-godišnjak iz Beograda

Podsetimo, Andrej je nastradao dok se vraćao kući iz tržnog centra. Išao je trotoarom kada je njega i još jednog prolaznika, Dejana Ilića, automobilom pokosio 19-godišnjak iz Beograda koji je sa društvom divljao ulicom u “audiju”.

Nemanja S. Foto: printscreen/Facebook/RTS

Vozač je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo s puta i prvo udario Andreja, a potom i Ilića, koji je u tom trenutku šetao sa prijateljem. Andrej je na mestu ostao mrtav, dok je Ilić preminuo sat kasnije u bolnici.

Nemanja Stamenković je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike