Tragedija: Ratni vojni invalid stradao u požaru na Božić

08.01.2021

11:22

0

Ljubisav Živković je u momentu izbijanja požara spavao

Tragedija: Ratni vojni invalid stradao u požaru na Božić
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljubisav Živković (54), ratni vojni invalid iz Majdanpeka, stradao je na Božić u požaru u svom stanu.

U kasnim večernjim satima nešto pre ponoći u ulici Svetog Save broj 3 na poslednjem spratu stambene zgrade tačnije u potkrovlju, u stanu u kome je ovaj čovek živeo sam, izbio je požar usled kojeg se od velike koncentracije dima Ljubisav ugušio u snu, piše Informer.

Pročitajte još

Gust dim koji je kuljao iz stana zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini benzinske pumpe primetile su komšije koje su obavestile pripadnike Policijske stanice u Majdanpeku, Vatrogasnu jedinicu, dežurnu ekipu Elektrodistribucije i Hitnu službu majdanpečkog Doma zdravlja.

Svi su pokušavali na sve načine da uđu u stan i spasu nesrećnog čoveka koji je u momentu izbijanja požara spavao. Jedini način je bio je kroz razbijen prozor preko krovne konstrukcije zgrade, s obzirom na to da stan ima sigurnosna vata koja nije bilo moguće razvaliti, kažu pripadnici Vatrogasne jedinice u Majdanpeku.

Požar je lokalizovan ali nažalost Ljubisav Živković je stradao, ugušivši se u dimu.

– On je živeo sam. Imao je izvesnih psihičkih problema koje su posledica boravka na ratištu. Danas sam ga videla poslednji put oko dva sata -kaže jedna stanarka zgrade.

Za sada je tačan uzrok požara još uvek nepoznat ali predpostavlja se da je u pitanju instalacija ili grejalica koja je ostala upaljena dok je Ljubisav spavao. O čemu se zapravo radi i šta je dovelo do ovog nesretnog događaja pokazaće istraga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike