Obljubio devojčicu (12) u Kladovu: Tvrdi da su u vezi, određen mu pritvor!

11.01.2021

15:00 >> 15:40

0

Na saslušanju je negirao obljubu i rekao je da je s devojčicom bio u ozbiljnoj vezi i da nije bilo nikakve prisile

Obljubio devojčicu (12) u Kladovu: Tvrdi da su u vezi, određen mu pritvor!
Copyright Ilustracija/Profimedia

Mladiću M. M. (23) iz okoline Vlasotinca, za kojeg se sumnja da je više puta obljubio devojčicu (12) iz Kladova u toku 2020., određen je pritvor do 30 dana!

Ustanovljeno je da je mladić neprijavljeno boravio na teritoriji Kladova, a zbog sumnje da je više puta obljubio devojčicu je uhapšen. Devojčica živi sa majkom, a mladić je navodno često dolazio kod njih.

Pročitajte još:

-Na saslušanju je negirao obljubu i rekao je da je s devojčicom bio u ozbiljnoj vezi i da nije bilo nikakve prisile. Međutim, iako nije bilo prisile niti silovanja u ovom slučaju, devojčica ima svega 12 godina,  a važi zakonska pretpostavka da osoba ispod 14 godina još nije sposobna da sama odlučuje o svom seksualnom životu. M. M. je određen pritvor zbog mogućnosti da utiče na svedoke kao i zbog uznemiravanja javnosti – navodi izvor.

Podsetimo, devojčica je i sama na saslušanju rekla da je s mladićem u vezi, a sve to je potvrdila i njena majka.

– Reč je o porodici iz Kladova i prema rečima porodice žrtve nije bilo obljube. Devojčica je rekla da je M. M. njen momak, a celu priču je potvrdila i njena majka rekavši da su njih dvoje duže vreme u vezi – navodi izvor blizak istrazi i dodaje:

– Na ginekološkom pregledu je potvrđeno da devojčica od 12 godina nema povrede i da verovatno nije bilo prisile – tvrdi naš sagovornik.

Istraga je u toku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike