Nišlije protiv bahatih vozača: Jedan vozio 146,9 km/č, drugom izmereno 2,18 promila alkohola!

12.01.2021

11:04 >> 11:47

0

Saobraćajci u Nišu juče su otkrili i procesuirali 101 saobraćajni prekršaj, sačinili 83 prekršajna naloga i podneće 18 zahteva za prekršajni postupak

Nišlije protiv bahatih vozača: Jedan vozio 146,9 km/č, drugom izmereno 2,18 promila alkohola!
Copyright Foto: MUP

Vozač koji je vozio 146,9 kilometara na sat na delu puta gde je ograničenje 50 kilometara na sat, kao i vozač kojem je izmereno 2,18 promila alkohola u krvi, otkriveni su u jučerašnjoj pojačanoj kontroli saobraćaja u Nišu.

Navedeni prekršaji predstavljaju nasilničku vožnju i vozači će biti odvedeni kod dežurnog sudije i procesuirani u skraćenom postupku, navodi se u saopštenju MUP.

Pročitajte još

Saobraćajci u Nišu juče su otkrili i procesuirali 101 saobraćajni prekršaj, sačinili 83 prekršajna naloga i podneće 18 zahteva za prekršajni postupak. Prekršaji su otkriveni nakon odluke da se sprovede pojačana kontrola saobraćaja na teritoriji ovog grada.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Pojačana kontrola usledila je nakon protesta građana zbog pogibije 12-godišnjeg Andreja P. i Dejana Ilića (48).

Podsetimo, pre osam dana u ovom gradu u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradali su dvanaestogodišnji Andrej i još jedan prolaznik Dejan Ilić (48), kada ih je automobilom pokosio Nemanja Stamenković (19) iz Beograda, koji je divljao ulicom u “audiju”. Dečak je nastradao dok se vraćao kući iz tržnog centra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike