Manekenka Sandra Obradović osuđena zbog udesa: Pijana pravila haos, umalo nije pokosila troje dece (VIDEO)

13.01.2021 | 09:43 >> 10:51

Autor: Miroslava Brkić

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivice sa Obradovićevom. Njoj je izrečena uslovna osuda zatvora u trajanju o

Copyright Printscreen/Youtube

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivice sa manekenkom Sandrom Obradović, koja je letos izazvala saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu. Obradovićeva je sporazumom priznala krivicu u zamenu za uslovnu kaznu zatvora u trajanju od četiri meseca.

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nagodbom je doneto rešenje da će manekenka izbeći robiju ukoliko u narednih godinu dana ne ponovi krivično delo. Takođe joj je izrečena mera bezbednosti – zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca, saopšteno je iz tužilaštva.

Podsetimo, manekenka Sandra Obradović privedena je 2. avgusta 2020. godine u policijsku stanicu “29. novembar” jer je svojim “mercedesom” pijana udarila u tri parkirana vozila. Tom prilikom je lakše povređeno troje dece koja su se zatekla na trotoaru.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak nesreće koji je objavio očevidac, a sudeći po svemu, veoma je bio besan na manekenku. Obradovićeva je nakon sveg haosa koji je napravila pokušala da pobegne sa mesta nesreće.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam