Bdenje za tragično nastradalog Milana u Americi: "Bio je moja srodna duša" (VIDEO)

16.01.2021

10:29 >> 10:47

0

Dve osobe ubile su Lončara u sredu uveče dok je šetao psa

Bdenje za tragično nastradalog Milana u Americi: "Bio je moja srodna duša" (VIDEO)
Milan Lončar - Copyright Printscreen/Facebook

Kroz pesme, suze i sjaj mobilnih telefona, porodica i veliki broj prijatelja Milana Lončara (25) osvetlili su sinoć njegov portret u Filadelfiji tokom bdenja u njegovu čast.

Svetlost je trebalo da ukloni mrak odgovoran za bol u srcu koji je nanesen svima koji su voleli tragično nastradalog mladića, pišu tamošnji mediji.

Dve osobe ubile su Lončara u sredu uveče dok je šetao psa, što je zabeleženo na video-snimku koji je objavila policija iz Filadelfije. Na snimku se vidi kako ga dvojica napadača zaustavljaju i pretresaju džepove, a potom jedan od njih mu puca u grudi.

Bio je samo jedan blok daleko od njegove kuće.

– Bio je moja srodna duša i mislim da više nemam plan u životu bez njega – kaže njegova devojka Olivija Gorski, koja je sledećeg meseca trebala da useli u njegov stan.

– Verovatno bi uskoro imali venčanje. Planirali bi venčanje – rekla je Olivija, prenosi portal “6abc.com”

Njegova majka i sestra takođe su govorile o prerano ukradenom životu.

– Uzeli ste nama toliko toga. I ne samo nama. Povredili ste ceo komšiluk. To nije samo jedan život. Uništili ste stotine života koje ni sami ne znate – rekli su majka Emi Launsberi i sestra Jelena Lončar.

Pročitajte još

Milana, koji je nedavno diplomirao na Univerzitetu Temple, pamte kao ljubaznog i nežnog mladića koji je voleo svoju porodicu, prijatelje i psa Roa, koji je ostao uz njega i nakon što je upucan.

Porodica se nada da će odgovorni za ovaj zločin biti ubrzo uhapšeni.

– Ako nešto znate, molim vas pomozite nam da ovo rešimo. Pravda mora biti zadovoljena – dodala je Milanova devojka Olivija.

Policija u Filadelfiji traži pomoć javnosti u pronalaženju ubica, a za informacije koje bi dovele do hapšenja nudi nagradu od 40.000 dolara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike