Ubo druga u srce nakon žurke, pa zaćutao u tužilaštvu: Saslušan Damir zbog ubistva na Novom Beogradu

16.01.2021

16:24 >> 16:49

0

Ivan Trifunović (22) ubijen je na Novom Beogradu

Ubo druga u srce nakon žurke, pa zaćutao u tužilaštvu: Saslušan Damir zbog ubistva na Novom Beogradu
Copyright Osumnjičeni Damir I. Privatna arhiva

Damir I. (21), osumnjičen da je prekjuče ubio svog prijatelja Ivana Trifunovića (22) saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde se branio ćutanjem, saznaje 24sedam.

Iz VJT navode da se osumnjičeni tereti za teško ubistvo na podmukao način. Tužilaštvo je sudu predložilo da mu odredi pritvor.

Ivan Trifunović Facebook

Podsećanja radi, Ivan je za doček Nove godine uboden nožem direktno u srce, a preminuo je na putu do bolnice. Izboden je gotovo na kućnom pragu. Mladić je s teškim povredama pronađen u Ulici dr Ivana Ribara, ali je, nažalost, preminuo. On je stanovao u zgradi broj 188, a pronađen je na pločniku ispred zgrade broj 170.

Ivanov otac  ispričao je prekjuče da je Ivan bio na žurci i došao kući. Međutim, prema njegovim rečima, posle ponoći je opet izašao napolje, nije rekao gde ide, niti sa kim ide.

Krv na licu mesta foto: 24sedam.rs

– Oko dva sata posle ponoći pozvao sam ga na telefon, međutim, nije se javljao. Izašao sam napolje da ga tražim i u jednom trenutku sam čuo muški glas koji ponavlja: “Izdrži, izdrži… biće sve u redu”- rekao je Ivanov otac i dodao da ga je stavio u kola, ali je on na putu do bolnice preminuo.

Mediji navode da je do sukoba došlo zbog devojke.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike