Istina izlazi na videlo: Još dve devojke prijavile Miku Aleksića!

17.01.2021

16:07 >> 16:45

0

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično dela silovanje i nedozvoljene polne radnj

Istina izlazi na videlo: Još dve devojke prijavile Miku Aleksića!
Copyright Printscreen/Youtube, RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Još dve devojke prijavile su poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića (69) zbog zlostavljanja, saznaje 24sedam.rs

Nakon što je poznata glumica Milena Radulović (26) javno progovorila o Aleksiću i prijavila ga, policija je pozvala sve žrtve da dođu i daju izjavu.

Printscreen/Instagram/rosasalvahe

Kako saznajemo, to su učinile dve devojke, a jedna od njih je Sara Zeljković.

– Ukoliko date izjavu policiji, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi dovelo slučajno u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna – napisala je devojka.

Inače, ista devojka je pre toga na Instagramu objavila svoje negativno iskustvo sa poznatim učiteljem i vlasnikom škole glume.

Podsetimo, poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić  uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Osumnjičenom M.A. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike