Još jedna žrtva porodičnog nasilja: Pretukao ženu nasmrt, pa popio sonu kiselinu!

30.11.2020

20:43 >> 09:09

0

Kada su ga lekari pitali zbog čega je popio kiselinu, rekao je da je pre njega istu tečnost popila njegova žena i da se ubila

Još jedna žrtva porodičnog nasilja: Pretukao ženu nasmrt, pa popio sonu kiselinu!
Copyright Pixabay

D. D. (61), iz Kragujevca, uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčanu ženu Lj. P. (61), posle čega je pokušao da izvrši samoubistvo.

On je uhapšen u subotu uveče zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu u njihovoj kući u naselju Bresnica. D. D. je nakon zločina popio sonu kiselinu, ali nije uspeo da se ubije, pa je potražio lekarsku pomoć.

– Došao je u Klinički centar sa znacima trovanja. Kada su ga lekari pitali zbog čega je popio kiselinu, rekao je da je pre njega istu tečnost popila njegova žena i da se ubila. On, kako je rekao, nije mogao to da podnese, pa je rešio da i on skonča – kaže izvor “Kurira”.

Pročitajte još:

Snimak pucnjave na Alibega: Preživeo nemoguće! (VIDEO) 

Porodično nasilje: Muž posle svađe zapalio ženin automobil 

Priznao policiji

Međutim, pošto je policija u njegovoj kući zatekla mrtvu ženu sa vidnim i brojnim povredama po telu, osumnjičeni je promenio priču.

– On je u policiji priznao zločin, rekavši da je ženu posle svađe tukao do smrti. Njemu je nakon priznanja određeno zadržavanje, a slučaj je preuzelo Više tužilaštvo – dodaje sagovornik.

Prema svedočenju komšija, bračni par je živeo u veoma lošim uslovima, bez struje i vode, što je bilo vidljivo već na kapiji dvorišta. Kuća je oronula, a komšije pričaju da par nije imao od čega da živi.

D. D. je, kako kažu poznanici, imao petoro dece – sina, koji se udavio pre nekoliko godina, i četiri ćerke. Kako tvrde komšije, jedna od ćerki je pokušala da preuda maćehu, ubijenu Lj. P.

– Uspela je u toj nameri. Međutim, on je bio rešen da je pronađe i ona se u Kragujevac vratila pre šest dana. Tada su i počele svađe među njima, koje su eskalirale i, nažalost, okončale se tragedijom – dodaju komšije.

D. D. se, zasada, sumnjiči za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, a posle obdukcije i saslušanja tužilac će doneti odluku da li će ovo krivično delo biti prekvalifikovano u teško ubistvo – kaže izvor iz istrage.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike