Još jedna žrtva porodičnog nasilja: Pretukao ženu nasmrt, pa popio sonu kiselinu!

30.11.2020 | 20:43 >> 09:09

Autor: Jelena Stokic Jovanovic

Kada su ga lekari pitali zbog čega je popio kiselinu, rekao je da je pre njega istu tečnost popila njegova žena i da se ubila

Copyright Pixabay

D. D. (61), iz Kragujevca, uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčanu ženu Lj. P. (61), posle čega je pokušao da izvrši samoubistvo.

On je uhapšen u subotu uveče zbog sumnje da je ubio nevenčanu suprugu u njihovoj kući u naselju Bresnica. D. D. je nakon zločina popio sonu kiselinu, ali nije uspeo da se ubije, pa je potražio lekarsku pomoć.

– Došao je u Klinički centar sa znacima trovanja. Kada su ga lekari pitali zbog čega je popio kiselinu, rekao je da je pre njega istu tečnost popila njegova žena i da se ubila. On, kako je rekao, nije mogao to da podnese, pa je rešio da i on skonča – kaže izvor “Kurira”.

Pročitajte još:

Snimak pucnjave na Alibega: Preživeo nemoguće! (VIDEO) 

Porodično nasilje: Muž posle svađe zapalio ženin automobil 

Priznao policiji

Međutim, pošto je policija u njegovoj kući zatekla mrtvu ženu sa vidnim i brojnim povredama po telu, osumnjičeni je promenio priču.

– On je u policiji priznao zločin, rekavši da je ženu posle svađe tukao do smrti. Njemu je nakon priznanja određeno zadržavanje, a slučaj je preuzelo Više tužilaštvo – dodaje sagovornik.

Prema svedočenju komšija, bračni par je živeo u veoma lošim uslovima, bez struje i vode, što je bilo vidljivo već na kapiji dvorišta. Kuća je oronula, a komšije pričaju da par nije imao od čega da živi.

D. D. je, kako kažu poznanici, imao petoro dece – sina, koji se udavio pre nekoliko godina, i četiri ćerke. Kako tvrde komšije, jedna od ćerki je pokušala da preuda maćehu, ubijenu Lj. P.

– Uspela je u toj nameri. Međutim, on je bio rešen da je pronađe i ona se u Kragujevac vratila pre šest dana. Tada su i počele svađe među njima, koje su eskalirale i, nažalost, okončale se tragedijom – dodaju komšije.

D. D. se, zasada, sumnjiči za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, a posle obdukcije i saslušanja tužilac će doneti odluku da li će ovo krivično delo biti prekvalifikovano u teško ubistvo – kaže izvor iz istrage.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Kurir