„Paklene ulice“ uživo: Tinejdžer (18) bežao po magli od policije, pa se zakucao u skulpturu!

30.11.2020

07:00 >> 14:12

0

Mladić iz Srbije divljao je po Švajcarskoj bez dozvole, a inspektori su ga pronašli razlupanog 200 metara dalje od skulpture na kružnom toku

„Paklene ulice“ uživo: Tinejdžer (18) bežao po magli od policije, pa se zakucao u skulpturu!
Copyright Pexels

Srbin, star svega 18 godina, napravio je pravi haos u petak uveče u švajcarskom naselju Bukrein, kada je s ugašenim svetlima bežao od policije, a zatim se svom silinom zakucao u skulpturu, saznaje 24sedam.rs

Pakleni petak pamtiće meštani kantona Zug zbog srpskog tinejdžera koji je ludovao automobilom za koji čak nije imao ni dozvolu.

Mesto udesa u Švajcarskoj Printscreen/Gooigle street view

– Mladić je bez dozvolio vozio automobil, koji pripada njegovoj porodici.  Nakon što je video policijsku patrolu, mladić se dao u beg. Pojačavao je brzinu kako bi se rešio policajaca koji su mu za petama – navodi švajcsrki portal laregione.ch i dodaje da je tek pravi haos usledio:

Pročitajte još:Vođa grupe „Amerika“ na slobodi?: „Čovek sa hiljadu lica“ novo suđenje čeka u hacijendi u Peruu

– Velikom brzinom bežao je u pravcu Rotkreuza i Lucerna, a pritom je nekoliko puta gasio svetla na vozilu kako bi se stopio s maglom. Nakon što su ga policajci potpuno izgubili iz vida, našli su ga u blizini gde se sudario sa skulpturom – ističu lokalni mediji.

Posle udarca tinejdžer se zaustavio tek 200 metara dalje, sa potpuno uništenim vozilom. Mladić je prebačen u bolnicu na pregled, a zatim je uhapšen i predat službama. Vozilo je zaplenjeno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike