Ko je mladić koji je ranjen u Resavskoj: Osvajao titule, hapšen nakon ubistva navijača ispred "Nane"

21.01.2021

12:42 >> 12:44

0

Autor: E. H.

Stefanu Š. (28) sudilo se zbog učestvovanja u tuči u kojoj je Nedeljko Grbović ubio Aleksandra Savkovića. Nedavno je oslobođen optužbe

Ko je mladić koji je ranjen u Resavskoj: Osvajao titule, hapšen nakon ubistva navijača ispred "Nane"
Copyright Stefan Š. ranjen u pucnjavi u Resavskoj Foto: Printscreen/Youtube

Stefan Š. (28), telohranitelj advokata Marka Vujoševića (40), koji je ranjen u Resavskoj ulici hapšen je nakon ubistva navijača “Rada” Aleksandra Savkovića ispred diskoteke “Nana”. Nedeljko Grbović, šef obezbeđenja diskoteke pre mesec dana je osuđen na 13 godina zbog ubistva, a Stefan i još dvojica mladića koji su radili sa Grbovićem oslobođeni su optužbi za učestvovanje u kobnoj tuči.

Savkovića hicem iz pištolja ispred “Nane” ubio Grbović     Printscreen/Googlemap/Facebook

Ubistvo se dogodilo u ranim jutarnjim časovima, u decembru 2017. godine. Kako se tada pisalo, Stefana je angažovao Grbović da radi u diskoteci. Regrutovao ga je iz jednog beogradskog kik-boks kluba. Stefan je više puta je osvajao titule u ovom borilačkom sportu, u zemlji i inostranstvu.

Na Stefana je danas ispaljeno sedam metaka, ali je pukom srećom, u pucnjavi zadobio prostrelne rane nogu, bez povrede vitalnih organa. Sumnja se da je prava meta zapravo bio advokat Vujošević, ispred čije kancelarije se pucnjava i dogodila.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike