Nije mu uspelo:Jutka ipak ide na izdržavanje kazne!

21.01.2021

14:43 >> 15:00

0

Kako smo ranije saznali, Jutka je zatražio je odlaganje izvršenja kazne iz zdravstvenih razloga

Nije mu uspelo:Jutka ipak ide na izdržavanje kazne!
Copyright printscreen/youtube/Insajder video

Viši sud u Kruševcu odbio je žalbu o odlaganju tromesečne zatvorske kazne bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jelićića-Jutke pravosnažno osuđenog za krivično delo nedozvoljene polne radnje!

Ovom odlukom odbijena je žalba Jeličića i potvrđena prvostepena odluka Osnovnog suda u Brusu kojom je još krajem decembra njegova molba bila odbijena.

U Osnovnom sudu u Brusu, koji je mesno nadležan za realizaciju kazne, navode da su danas primili odluku više sudske instance, kao i da je „sledeći korak da se osuđeni Jeličić po pravosnažnosti rešenja Višeg suda uputi na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od tri meseca“, saznaju Novosti.rs

Jeličić je odlaganje je tražio iz zdravstvenih razloga, ali molba nije usvojena, što znači da će u kratkom roku morati da se javi na izrdžavanje zatvorske kazne.

Pročitajte još:

Podsetimo, sud u Kruševcu Jeličića je prvostepeno osudio u julu ove godine. Suđenje u ovom postupku je počelo u Brusu u februaru prošle godine, međutim, pet meseci kasnije premešten je u Kruševac.

Slučaj Marije Lukić dospeo je u žižu javnosti 2018. godine. Njoj je Jeličić poslao više od 15.000 lascivnih poruka za dve godine. Osim Lukićeve, Jutku je za uznemiravanje prijavilo još nekoliko žena, a one su u ovom postupku bile svedoci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike