Advokat Mike Aleksića šokirao izjavom: Novinari krivi za sve!

24.01.2021

09:15 >> 09:18

0

Advokat Zoran Jakovljević revoltiran je zbog pisanja o njegovom klijentu

Advokat Mike Aleksića šokirao izjavom: Novinari krivi za sve!
Copyright Mika Aleksić/Printscreen/YouTube

Advokat Zoran Jakovljević koji zastupa Miroslava Miku Aleksića vidno revoltiran zbog činjenice da je Milena Radulović optužila njegovog klijenta za silovanje i da je to glavna tema u medijima, kaže da će izbegavati kontakt sa novinarima, jer su oni krivi za sve!

Pročitajte još:

-Vi se iščuđavate kako škola radi, kako i dalje postoji, provocirate da se zatvori. U svakom smislu želite da uništite nekoga za koga još uvek nije utvrđeno da li je kriv ili nije. Mikina supruga i dalje vodi tu školu, jer tamo neki roditelji koji su, po vašim kriterijumima očigledno ludi, vode i dalje decu – kaže Aleksićev advokat.

Na pitanje da li je on pustio u medije fotografiju na kojoj nasmejana Milena Radulović pozira pored Mike Aleksića, kako bi time nešto dokazao, kaže:

-Što se tiče fotografije na kojoj se vidi Milena Radulović pored Mike Aleksića nebitno je kako se ona zatekla u medijima i da li je ona ključni dokaz. Ne želim da otvaram svoje karte. Kada promenite način izveštavanja, kada promenite stav, onda možemo da pričamo. Tu fotografiju su pojedini imali i ranije, pa nisu hteli da je objave- rekao je, između ostalog Jakovljević, nezadovoljan tretmanom njegovog klijenta u medijima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike