Ubio ženu, pa popio sonu kiselinu: Dobrivoje (61) ćutao na saslušanju!

30.11.2020

15:50 >> 15:51

0

Dobrivoje D. iz Kragujevca je najpre tvrdio da se njegova žena ubila kiselinom, a da se i on odlučio na isto. Zatim je došlo do preokreta

Ubio ženu, pa popio sonu kiselinu: Dobrivoje (61) ćutao na saslušanju!
Copyright Pexels/Karolina-Grabowska

Dobrivoje D. (61) iz Kragujevca, za kojeg se sumnja da je na smrt pretukao suprugu, a zatim popio sonu kiselinu, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu gde se branio ćutanjem!

Dobrivoje se tereti za krivično delo teško ubistvo. Prema nalazima obdukcije nesrećna žena Ljubinka P. je preminula nasilnom smrću.

Podsetimo, Dobrivoje D. je u subotu popio sonu kiselinu, međutim, preživeo je, posle čega je zatražio pomoć lekara u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Pročitajte još:Beko u izolaciji, nije došao na suđenje: Zdravkoviću smeta nanogvica, a Adrovčevoj i dalje ništa nije jasno

Ispričao je da se njegova supruga ubila ispijanjem kiseline, a pošto nije mogao da podnese gubitak odlučio se na isto.

Policija je u njegovoj kući u naselju Bresnica pronašla telo žene, a tužilaštvo je naložilo obdukciju. Prema nezvaničnim informacijama, Dobrivoje je, nakon hapšenja, policiji priznao da je pretukao svoju suprugu, a potom je promenio iskaz i odlučio da se brani na drugačiji način.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike