Gosti napravili haos u kafani u Velikom Gradištu! Posvađali se sa vlasnikom, pa zapucali

31.01.2021

12:03 >> 12:07

0

Oni se sumnjiče da su sinoć narušavali javni red u jednom ugostiteljskom objektu u Velikom Gradištu

Gosti napravili haos u kafani u Velikom Gradištu! Posvađali se sa vlasnikom, pa zapucali
Copyright ATA Images

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su dve osobe i tragaju za trećom zbog incidenta i narušavanja javnog reda sinoć u jednom ugostiteljskom objektu, saopštila je PU Požarevac.

Uhapšeni su I. S. (55) iz Velikog Gradišta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i I. S. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zbog izvršenog krivičnog dela nasilničko ponašanje za 30.godišnjim muškarcem, takođe iz Velikog Gradišta raspisana je potraga.

Oni se sumnjiče da su sinoć narušavali javni red u jednom ugostiteljskom objektu u Velikom Gradištu, nakon čega je, kako se sumnja, I. S. (55) 48.godišnjem vlasniku objekta, koji je pokušao da ih upozori, pretio da će ga ubiti.

Pročitajte još

Takođe se sumnja da je I. S (42) nakon verbalne rasprave na terasi ugostiteljskog objekta ispalio jedan projektil u pod, iz pištolja za koji ne poseduje odobrenje.

Za 30.godišnjim muškarcem koji je odgurnuo i više puta udario vlasnika objekta i njegovu 47.godišnju sestru, koja je zadobila lake telesne povrede, policija je raspisala potragu.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom I. S. (55) je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu, dok će I. S. (42) biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

Policija intenzivno radi na pronalasku 30.godišnjeg muškarca za kojim je raspisana potraga zbog izvršenog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike