Divljao po ulici i izazvao više udesa: Nasilnik imao 2,4 promila alkohola u krvi!

01.02.2021

09:10

0

Muškarac S. D. (35) je u nedelju na Novom Beogradu za 10 minuta izazvao nekoliko saobraćajnih nezgoda u kojima su povređene dve osobe

Divljao po ulici i izazvao više udesa: Nasilnik imao 2,4 promila alkohola u krvi!
Copyright Foto: 24sedam

Vozač automobila S. D. (35) koji je u nedelju na Novom Beogradu za 10 minuta izazvao nekoliko saobraćajnih nezgoda u kojima su povređene dve osobe, bio je pijan, pokazala je analiza krvi. On je imao više od 2,40 promila alkohola u organizmu, a još se čeka rezultat narko testa.

Pročitajte još:

Policija je uhapsila bahatog muškarca i on je trenutno u pritvoru. On se sumnjiči da je najpre na uglu ulica Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića,  posle verbalnog konflikta u saobraćaju, zaustavio svoje vozilo iz kojeg su izašli dvojica muškaraca i počeli da skidaju registarske oznake na susednim
vozilima.

Potom je, kako se sumnja, S. D. vozeći “pasat” unazad, oštetio dva automobila, nakon čega je, vozeći, napustio lice mesta.

On se sumnjiči i da je, prošavši kroz crvenu svetlosnu signalizaciju na semaforu, izazvao nezgodu koja se dogodila na raskrsnici Narodnih heroja i Pariskih komuna, kada se sudario sa automobilom “opel astra”. Tom prilikom povređen je vozač “opel astre” i jedna osoba iz automobila “folksvagen pasat”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike