Šokantna odbrana bludnog očuha (40) iz Obrenovca: Optužio pastorku (13) da ga je ucenjivala i terala da je dodiruje?!

06.02.2021

16:12 >> 09:11

0

Autor: E. H.

Ivica J. (40) devojčicu skidao golu, a potom je dirao i ljubio po telu. Policajcima rekao da mu je ona sama to tražila i pretila mu da će ga prijaviti za sil

Šokantna odbrana bludnog očuha (40) iz Obrenovca: Optužio pastorku (13) da ga je ucenjivala i terala da je dodiruje?!
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Ivica J. (40) iz sela nadomak Obrenovca koji je 2. februara uhapšen zbog sumnje da je po telu neprimereno dodirivao 13-godišnju pastorku šokirao je inspektore svojom gnusnom odbranom. On je tvrdio da ga je devojčica ucenjivala i primoravala da je dodiruje preteći da će ga u suprotnom prijaviti za silovanje!

Kako je 24sedam pisao, slučaj je otkriven kada se devojčica požalila majci, a ona potom  nakon toga slučaj prijavila policiji.

– Ivica i majka devojčice živeli su u vanbračnoj vezi. Majka je pozvala policiji i optužila ga da je njenu ćerku iz prvog braka dodirivao po intimnim delovima tela – kaže izvor 24sedam blizak istrazi.

Ivica odveden sa lisicama na rukama Ilustracija

Na lice mesta je odmah upućena patrola policije koja je obavila razgovor s majkom.

– Ona im je ponovila optužbe na račun svog muža. Rekla je da je devojčicu seksualno zlostavljao od novembra prošle godine. Napastvovao ju je pet, šest puta, a zadnji put je to uradio pre nekoliko dana – dodaje naš sagovornik.

Prema priči devojčice, očuh je ulazio u njenu sobu kada su ostajali sami u kući i bez ijedne reči joj podizao majicu, a potom je dirao i ljubio po grudima. Devojčica je ispričala da joj je Ivica nekoliko puta skinuo i pantalone i ljubio je po zadnjici.

Pročitajte još

Nakon što je sa majkom obavljen razgovor policija je potražila i Ivicu. On je priznao da je dodirivao pastorku, a potom šokirao policajce svojom odbranom.

– Tvrdio je da je sve to ona od njega tražila! I ne samo to, tvrdio je da mu je pretila da će ga prijaviti za silovanje ako to ne uradi – kaže naš izvor.

Ivica je s lisicama na rukama odveden u policijsku stanicu u Obrenovcu. Po nalogu zamenika tužioca OJT u Obrenovcu protiv njega je podneta krivična prijava krivična prijava za krivično delo nedozvoljene polne radnje. Za ovo delo preti mu od pet do 12 godina zatvora.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike