Bane Vidaković pristao na nanogvicu: Ako ne želi u zatvor moraće i da se leči od droge! (VIDEO)

01.12.2020

15:44 >> 15:55

0

Glumac priznao da je droga koja je pronađena kod njega bila za njegovu ličnu upotrebu

Bane Vidaković pristao na nanogvicu: Ako ne želi u zatvor moraće i da se leči od droge! (VIDEO)
Copyright Bane Vidaković dolazi u sud Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sporazumom o priznanju krivice sa Višim tužilštvom Bane Vidaković je priznao da je droga koja je pronađena kod njega bila za njegovu ličnu upotrebu i saglasio se da bude osuđen na šest meseci kućnog zatvora sa nanogvicom. On je prihvatio i obaveznu meru lečenja.

Nagodbu Višeg tužilaštva i Vidakovića 17. decembra treba da potvrdi Viši sud u Beogradu, dan nakon čega će početi da služi kaznu u stanu.

Pročitajte još: Rasti produžen pritvor za još 30 dana

Pročitajte još: Sin Olivera Mandića zaćutao u tužilaštvu nakon demoliranja automobila bivše žene

Kako smo već pisali, muzičar Ilija Marković, koji je optužen zajedno sa Vidakovićem, rekao je da mu je glumac nudio 5.000 evra da prizna krivicu, a zatim je tražio i izuzeće svog advokata, za kojeg je rekao da se više interesovao za njegovu ženu nego za slučaj. Marković je rekao da je “svestan toga da je pogrešio” i da se kaje.

Vidaković, pre nego što je danas ušao u sud, nije želeo da daje izjave. Rekao je da ne očekuje ništa, a na pitanje okupljenih da li će se izjasniti o krivici, odmahnuo je rukom i rekao: “Ma jok“.

Njih dvojica uhapšeni su sredinom jula, kada im je policija u kolima, tačnije u zaštitnoj masci Markovića našla 20 grama heroina, a potom u glumčevom stanu još 10 grama droge.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike