Incident u Domu zdravlja u Leskovcu: Šef izudarao vozača Hitne pomoći čekićem i kleštima!

01.12.2020

15:59

0

Vozač saniteta P. P., kojem je ostala jedna godina do penzije, sa višestrukim povredama je zbrinut u Hitnoj pomoći

Incident u Domu zdravlja u Leskovcu: Šef izudarao vozača Hitne pomoći čekićem i kleštima!
Copyright Foto :24sedam/ Goran Sivački

Jedna osoba je povređena u incidentu u krugu Doma zdravlja u Leskovcu, u kojem su učestvovala dvojica zaposlenih. Vozača Hitne pomoći je napao nadređeni šef voznog parka, saznaje 24sedam.rs

Kako se navodi, u sukobu su učestvovali vozač saniteta P. P. i šef voznog parka S. S. Vozač, kojem je ostala jedna godina do penzije, sa višetrukim povredama je zbrinut u leskovačkoj Hitnoj pomoći.

Pročitajte još: Minja (15) sahranjena u belom kovčegu: Tačno u 15.15 crveni baloni poleteli su u nebo

O svemu je obaveštena policija i kako saznajemo, incident su zabeležile nadzorne kamere. Prema rečima vozača, napadnut je čekićem i kleštima.

– Razbijena mi je usna, leva butina je otekla, imam i povrede ruke kojom sam se branio. Prijavio sam šefu da curi gorivo na crevu na autu kojim sam prevozio doktore i medicinske sestre. On je počeo da viče na mene, serviseri neće da popravljaju naša vozila i krenuo je on da rastura auto. Reko je da sam neodgovoran, psovao me i nakon rasprave me je napao. Udario me je više puta – tvrdi povređeni Leskovčanin za portal Južne vesti.

Direktor Doma zdravlja Slaviša Božić potvrdio je za medije da se incident dogodio, ali da ne može da komentariše šta se tačno dogodilo.

– Učestvovali su šef voznog parka i vozač, tačno je. Imamo sve na snimcima sigurnosnih kamera, policija će da obavi svoj deo posla. Nije bila tuča, incident je u pitanju. Ne mogu da komentarišem, prijavljen je incident, a imaćemo i internu kontrolu – kazao je direktor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike