Pretukao dečaka nasred ulice zbog igre: Muškarac šamarao i šutirao dete (12)!

09.02.2021

09:02 >> 09:24

0

Suvozač je izleteo iz auta i besomučno počeo da udara i šutira dete kojeg se dočepao, dok su se ostali, u strahu, razbežali

Pretukao dečaka nasred ulice zbog igre: Muškarac šamarao i šutirao dete (12)!
Copyright Pofimedia

Protiv mlađeg muškarca iz okoline Apatina biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je napao dečaka (12) i naneo mu, srećom, lakše povrede!

Incident se dogodio u ulici Apatinski put u selu Prigrevica, a kako saznajemo, svemu je prethodila dečja igra. Nekoliko dečaka se igralo na ulici i međusobno su se gađali kuglicama iz plastičnih pištolja za decu.

– Verovatno je neka od plastičnih kuglica, koje su ispaljivali, pogodila automobil koji je u tom trenutku prolazio pored ove grupe dece. U autu su bila dvojica mladića. Suvozač je izleteo iz auta i besomučno počeo da udara i šutira dete kojeg se dočepao, dok su se ostali, u strahu, razbežali- navodi izvor za Apatinskenovine.rs

Policija je ubrzo identifikovala napadača, reč je o mladiću sa prebivalištem na području Zlatibora. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilno ponašanje.

Dečak je prošao srećom s lakšim povredama, a prema rečima meštana, ceo događaj je videla nepoznata žena koja je počela da viče na mladića, tako spasivši dečaka od jačih batina.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike