Zamenica javnog tužioca ispitana u policiji: Sedela sa Tomom Zorićem u trenutku privođenja Veljinog čoveka!

09.02.2021

16:03 >> 16:42

0

Izjavu sam dala i objasnila sve nadležnim institucijama na okolnosti kako sam se zatekla u trenutku privođenja, rekla je Milica Ljubičić

Zamenica javnog tužioca ispitana u policiji: Sedela sa Tomom Zorićem u trenutku privođenja Veljinog čoveka!
Copyright Foto:24sedam/ Goran Sivački

Zamenik javnog tužioca Milica Ljubičić rekla je da je danas dala izjavu policiji u svojstvu građanina i objasnila okolnosti pod kojima se zatekla u trenutku privođenja Miloša Đukanovića prošlog petka u Pančevu, podsećajući da to lice nije uhapšeno već privedeno na informativni razgovor nakon čega je pušteno.

– Izjavu sam dala i objasnila sve nadležnim institucijama, a ne u medijima, na okolnosti kako sam se zatekla u trenutku privođenja, a ne hapšenja lica, nakon čega sam doživela medijski linč – precizirala je Ljubičić.

Pročitajte još:

Zbog toga je najavila da će, ako nadležni organi utvrde da nema nikakve veze sa tim događajem, upotrebiti sva pravna sredstva da povrati svoj ugled i ugled institucije u kojoj radi da se ovakve stvari, kako je istakla, ne bi ponovile nijednom njenom kolegi.

Izjavu policiji u svojstvu građanina danas je dao i sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić sa kojim je Ljubičić bila u društvu u trenutku privođenja pomenutog Miloš Đukanović, a sa kojim su se našli kako bi Zorić od njega uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje.

Podsetimo, za Đukanovića se sumnja da je povezan sa Veljkom Belivukom koji je uhapšen dan ranije sa više pripadnika njegove ekipe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike