Uhapšen muškarac zbog ranjavanja Brazilca u Zvezdarskoj šumi: Sukobili se oko para i automobila!

12.02.2021

10:16 >> 10:18

0

Tokom dosadašnje istrage, utvrđeno je da su se Srđan i Adriano sukobili u Zvezdarskoj šumi zbog automobila Touareg koji je Brazilcu dopremljen iz Nemačke i

Uhapšen muškarac zbog ranjavanja Brazilca u Zvezdarskoj šumi: Sukobili se oko para i automobila!
Copyright Pixabay

Beogradska policija uhapsila je Srđana D. (45) zbog sumnje da je u subotu, posle kraće svađe i tuče, pucao iz pištolja i teško ranio državljanina Brazila Adriana R. B. (36).

– Sumnja se da je on, početkom februara u blizini šume na Zvezdari, hicem iz pištolja ranio tridesetšestogodišnjeg muškarca u predelu stomaka i naneo mu teške telesne povrede opasne po život – navodi se u saopštenju MUP.

Kako piše Pink, tokom dosadašnje istrage utvrđeno je da su se Srđan i Adriano sukobili u Zvezdarskoj šumi zbog automobila Touareg koji je Brazilcu dopremljen iz Nemačke i novca koji se nalazo u njemu. Sukob je okončan kada je Srđan ispalio metak iz pištolja i pogodio Brazilca u stomak.

Pročitajte još

Iako teško ranjen, čovek je ušao u svoj automobil i odvezao se do zgrade u kojoj stanuje. Tu je izgubio svest.

Kako je ranije bilo reči, Brazilca je u Urgentni centar dovezla njegova žena Tanja R. Brazilac je po profesiji kuvar i živi u Srbiji. On ima uredan privremen boravak u Srbiji i nema dosije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike