Novi detalji strahote u Medveđi: Majci troje dece nije bilo spasa, smrzla se na 200 metara od kuće

16.02.2021

15:03 >> 17:26

0

Nesrećnu ženu pronašao je, u ponedeljak nešto posle pet časova, jedan od radnika rudnika Lece i odmah pozvao Hitnu pomoć

Novi detalji strahote u Medveđi: Majci troje dece nije bilo spasa, smrzla se na 200 metara od kuće
Copyright ATA Images

I.J. (34) iz Leca, u opštini Medveđa, pronađena je bez svesti, 200 metara od svoje kuće u Rudničkoj koloniji gde je živela, a uprkos naporima lekara da joj sačuvaju život ona je posle nešto više od jednog sata podlegla posledicama smrzavanja.

Nesrećnu ženu pronašao je, u ponedeljak nešto posle pet časova, jedan od radnika rudnika „Lece“ i odmah pozvao Hitnu pomoć.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nam je potvrđeno da im je slučaj smrti ženske osobe prijavljen u ponedeljak oko sedam časova.

– Radi se o zadesnoj smrti odnosno o posledici smrzavanja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Nema elemenata krivičnog dela odnosno sumnjivih okolnosti veznih za ovaj slučaj. Telo žene je predato porodici radi sahranjivanja – kazala je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, I.J. je živela sama, a bila je majka troje dece koju je napustila. Najstarije dete je, kako nezvanično saznajemo, dato na usvajanje, najmlađe je još kao beba smešteno u hraniteljsku porodicu, a srednje živi sa svojom bakom po ocu. Žrtva smrzavanja je, prema nezvaničnim saznanjima, bila sklona alkoholu i nije mogla da brine o svojoj deci, a navodno je imala i psihičke probleme, pišu “Novosti”.

Pročitajte još:

I pre kobne noći lekari Doma zdravlja u Medveđi su izlazli na teren i pokušavali da joj pomognu, jer je pod uticajem alkohola lutala Lecem, ali njeno stanje nije zahtevalo hospitalizaciju. Navodno je reč o ženi koja je nekoliko puta bila na bolničkom lečenju od alkoholizma. Ona će biti sahranjena danas na mesnom groblju u Lecu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike