Ovo je Srpkinja ubijena u Švajcarskoj: Upucao je deda njenog muža pred dvogodišnjim detetom

20.02.2021

14:06 >> 08:17

0

Policija nastavlja da istražuje ovaj zločin

Ovo je Srpkinja ubijena u Švajcarskoj: Upucao je deda njenog muža pred dvogodišnjim detetom
Jelena S - Copyright Ubijena Srpkinja u Švajcarskoj Foto: Facebook

Stanovnici Švajcarske, ali i Srbije, i dalje su potreseni vešću o Srpkinji (32) koja je ubijena u utorak popodne u Vinterturu pred dvogodišnjim detetom, a kojoj je, kako se sumnja, presudio deda njenog supruga.

Policija nastavlja da istražuje ovaj zločin. Utvrđuje se motiv ovog ubistva, a ispituje se i da li je i na koji način sa ubistvom povezan suprug žrtve.

Kako smo već pisali, J. S. je pronađena mrtva u stanu sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja u stanu u Vinterturu. Na licu mesta uhapšen je S. M. (76). Tamošnji mediji preneli su da je u trenutku zločina u stanu bila i dvogodišnja ćerka žrtve, koja je izmeštena na sigurno.

Mesto ubistva foto: Printscreen/Blick.ch

Otac ubijene je rekao da je za smrt ćerke saznao od poznanice, koja je bila sa njom tog dana. Ona je navodno rekla kako je nešto pre podneva neko pozvonio na vrata, i da je to bio S. M.

Pročitajte još

– Moja ćerka mu je otvorila vrata i ponudila mu kafu – rekao je otac za medije.

Otac je rekao da je prijateljica tada otišla do podruma, da nešto uzme, kada je iznenada čula pucnje. Žena je krenula da trči uz stepenice i pokušala je da uleti u stan, ali su vrata navodno bila zaključana.

– Tada je S. M. otvorio vrata i rekao da ju je on upucao – rekao je otac.

Ubijena i njen suprug već neko vreme nisu živeli zajedno, a dvoje starije dece je trenutno kod njega u Srbiji. Otac ubijene rekao je da je njegova ćerka imala probleme u braku i da je htela da se razvede od supruga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike