Tuga u domu ubijene Sare iz Vranja: Jauci porodice paraju nebo, komšije u šoku!

21.02.2021

14:40

0

Vranjska policija traga za Marjanom S. (47) iz Vranja zbog sumnje da je ubio sinoć Saru A. na benzinskoj pumpi u tom gradu

Tuga u domu ubijene Sare iz Vranja: Jauci porodice paraju nebo, komšije u šoku!
Copyright Foto: Privatna arhiva

Porodica Sare A. tuguje zbog smrti ćerke sa kojom su, kako kažu, navodno imali problema. U naselju u gornjem delu Vranja ispred porodične kuće ubijene Sare okupilo se desetak najbližih rođaka. Svi su u šoku, a iz kuće se čuje jauk, ali niko ne želi da govori.

U neformalnom razgovoru, Sarin otac je kazao da je devojka imala psihičke probleme i da je on kucao na vrata policije, Centra za socijalni rad i drugih institucija, ali da mu niko nije pomogao, te da je sada kasno za bilo kakve priče.

Pročitajte još:

Komšije o devojci imaju samo reči hvale, rođaka sa kojom smo razgovarali kaže da niko ne zna šta ih je snašlo, ali nagoveštava narušene porodiče odnose, jer je devojka živela malo sa roditeljima, malo sa bakom u Gornjoj čaršiji.

Podsećamo da je Sara A. ubijena sinoć na benzinskoj pumpi u centru Vranja. Policija je identifikovala ubicu, navodnog M. S. (47) i za njim još intezivno traga.

Prema nezvaničnim saznanjima, počinilac M.S. je zbog ubistva proveo 12 godina u zatvoru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike