Oglasio se suprug ubijene Srpkinje (32) u Švajcarskoj: Svog dedu više ne želim da vidim!

22.02.2021

10:15 >> 10:21

0

Želim da budem sa svojom decom u ovim teškim trenucima, i ne želim nikada više u životu da pričam sa svojim dedom, rekao je suprug pokojne J. S.

Oglasio se suprug ubijene Srpkinje (32) u Švajcarskoj: Svog dedu više ne želim da vidim!
Copyright Ubijena Srpkinja u Švajcarskoj Foto: Facebook

Srpkinja J. S. (32) ubijena je prošle nedelje u svom stanu u švajcarskom gradu Vitentur, a za ubistvo je osumnjičen starac S. M., deda njenog supruga. Suprug se oglasio za medije rekavši da svog dedu ne želi više da vidi, a negira da je bio u lošim odnosima sa J. S.

Srpkinja je pronađena u utorak popodne sa brojnim prostrelnim ranama, a policija je u stanu zatekla i starijeg muškarca kojeg je odmah uhapsila. U stanu je u trenutku tragedije bila i dvogodišnje dete, koje je policija odmah izmestila na sigurno.

Privođenje osumnjičenog foto: Printscreen/Blick.ch

Ubrzo se pojavila informacija, da je osumnjičeni za ubistvo deda njenog supruga, koji boravi u Srbiji, jer mu je zabranjen ulazak u Švajcarsku.

– Mnogo sam loše, srce mi je slomljeno. Ne znam šta se tačno dogodilo i zašto je moj deda to učinio. Zna priču o našem braku, možda je nešto pogrešno shvatio – rekao je suprug J. S. za švajcarske medije.

Kako se ranije pisalo, pokojna J. S. i njen suprug su navodno bili pred razvodom, a njen otac je čak tvrdio da su bili u lošim odnosima, da je njegova ćerka htela da se razvede jer je njen suprug bio nasilan.

Pročitajte još:

– Bili smo u dobrim odnosima, to su laži – rekao je suprug pokojne J. S. i dodao da su se do utorka, dana kada se dogodila tragedija, više puta dnevno čuli i razmenjivali fotografije dece.

Švajcarski mediji su ranije objavili da se protiv supruga pokojne J. S. vodi postupak zbog pretnji i prinude iz jula 2020.
– Imali smo svađu preko telefona, samo to. Hteo sam da zaboravimo prošlost i da ponovo bude sve u redu – rekao je suprug dodavši da je zabrinut, jer ne zna kako je njegova dvogodišnja ćerka koja je bila u stanu u trenutku tragedije:
– Želim da budem sa svojom decom u ovim teškim trenucima, i ne želim nikada više u životu da pričam sa svojim dedom – rekao je suprug ubijene.

Podsetimo, otac ubijene je rekao da je za smrt ćerke saznao od poznanice, koja je bila sa njom tog dana. Ona je navodno rekla kako je nešto pre podneva neko pozvonio na vrata, i da je to bio deda S. M.

-Moja ćerka mu je otvorila vrata i ponudila mu kafu – rekao je otac za medije.
Otac je rekao da je prijateljica tada otišla do podruma, da nešto uzme, kada je iznenada čula pucnje. Žena je krenula da trči uz stepenice i pokušala je da uleti u stan, ali su vrata navodno bila zaključana.

– Tada je S. M. otvorio vrata i rekao da ju je on upucao – rekao je otac.

Istraga je u toku.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike