Uhapšen egzekutor "škaljaraca": Ubistvo sprečeno u poslednjem trenutku!

03.12.2020

09:01 >> 09:20

0

Autor: E. H.

Plaćenik kojeg je angažovao škaljarski klan stigao do mesta gde je bila meta i pripremao se da je ubije, ali su ga policajci sprečili u tome

Uhapšen egzekutor "škaljaraca": Ubistvo sprečeno u poslednjem trenutku!
Ilustracija - Copyright Pixabey

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije juče su sprečili likvidaciju na Cetinju i uhapsili člana “škaljarskog klana” dok je pokušavao da ubije mlađeg muškarca iz tog grada!

Podgoričkoj “Pobjedi” iz policije je nezvanično saopšteno da su policajci prikupili operativna saznanja da je jedna osoba angažovana za egzekuciju mlađeg muškarca na Cetinju i brzom intervencijom sprečili zločin.

– Prikupljeni su dokazi protiv osumnjičenog za pripremanje likvidacije – rekli su izvori bliski istrazi.

Crnogorska policija sprečila zločin na Cetiinju    Foto:Youtube /Printscreen

Osumnjičeni je uhapšen u poslednjem trenutku. On je, kako je rečeno, angažovan od članova “škaljarskog klana” za ovaj zločin. Stigao je do mesta gde je bila meta i pripremao se da je ubije, ali su ga policajci Specijalnog odeljenja sprečili u tome.

Petogodišnji rat između “škaljarskog” i “kavačkog klana”, u kojem je prva žrtva bio upravo jedan Cetinjanin – Goran Radoman, koji je izrešetan u Beogradu, odneo je dosad skoro 50 života, među kojima je bilo i slučajnih žrtava.

Goran Radoman izrešetan na Novom Beogradu Foto: Printscreen

U obračunu je nastradao i vođa “škaljarskog klana” Igor Dedović, dok je vođa suprotstavljenog klana Radoje Zvicer uspeo da umakne ubicama sa teškim povredama. U sve brutalnijim egzekucijama koje su se dešavale u Crnoj Gori, Srbiji, ali i van našeg regiona, stradali su i članovi familija bezbednosno interesantnih osoba, njihovi prijatelji, a mete su bile i žene.

Pročitajte još: Policija sklapa kockice: Isti tim plaćenika izrešetao “škaljarce” na Krfu i u Atini

Pročitajte još: Ubice Bojana Mirkovića ćutale na saslušanju: Otkrivamo ko je imao kakvu ulogu u likvidaciji

Operativci tvrde da obe grupe imaju spisak za odstrel i da su glave visokopozicioniranih članova ucenjene na pola miliona evra, a njihovih članova u zavisnosti od pozicije u prljavim poslovima i bliskosti sa vođama.

Obe grupe iz Kotora poznate su po zastrašivanju, iznudama, zelenaštvu, ali im je primarni “posao” šverc kokaina iz Južne Amerike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike