Policija i danas češlja splav "Fristajler"

25.02.2021

10:26 >> 10:30

0

Prisutni su i inspektori u civilu

Policija i danas češlja splav "Fristajler"
Copyright Foto:24sedam

Policijska brigada i ronioci Žandarmerije i danas pretražuju poznati beogradski splav “Fristajler”. Došli su rano jutros tu i nastavili sa pretesom splava, ali ih ima manje nego juče.

Prisutni su i inspektori u civilu.

Policija je danas čitav dan pretresala dva beogradska splava, “Fristajler” i “Hot Mes”. Kako se nezvanično saznaje, pronađene su sim kartice, telefoni i više ručnih satova. Sumnja se da su ove stvari pripadale članovima Veljine grupe.

Postoji sumnja da je neko od uhapšenih pripadnika kriminalne grupe ukazao istražiteljima na splav kao mesto na kom se nalaze dokazi o vršenim krivičnim delima.

Telefoni i kartice poslati su na veštačenje.

Podsetimo, policija je ranije otkrila i bunker na stadionu Partizana, ali i više kuća i vikendica koje su koristili članovi ove kriminalne grupe. Pripadnici Belivukovog klana, navodno, radili su kao obezbeđenje “Fristajlera”, i to godinama.

Pročitajte još

– Na “Fristajleru” je nekada kao obezbeđenje radio ubijeni Aleksandar Stanković, čije je poslove posle njegove smrti 2016. preuzeo Belivuk. Kao obezbeđenje na istom splavu radio je i Vlastimir Milošević, za čije je ubistvo Velja Nevolja oslobođen.

Navodno, Belivuk je na “Fristajleru” radio od 2012, a na tom splavu je upoznao i Miloševića, koji je ubijen na tramvajskim šinama, u centru Beograda, u januaru 2017. Prema optužnici, jedan od motiva za likvidaciju Miloševića bio je sukob koji je među njima izbio zbog poslova obezbeđenja ovog splava.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike