Serijski silovatelj iz Srbije priznao jezive zločine: Napastvovao i devojčice, satima ih tukao, u mesec dana imao čak sedam žrtava

27.02.2021

22:42 >> 13:06

0

U sudnici je sedeo mirno, pognute glave dok je slušao prevodioca kako čita optužnicu

Serijski silovatelj iz Srbije priznao jezive zločine: Napastvovao i devojčice, satima ih tukao, u mesec dana imao čak sedam žrtava
Copyright Siniša K. Foto: Facebook

Serijski silovatelj iz Srbije Siniša K. (30), koji je optužen da je u junu i julu 2020. godine u Berlinu počinio čak sedam silovanja za mesec dana, u sredu se našao na sudu i priznao je krivicu!

U sudnici je sedeo mirno, pognute glave dok je slušao prevodioca kako čita optužnicu, prenosi nemački Rtl.de.

– Moj klijent priznaje da je počinio dela navedena u optužnici i zbog istih izražava kajanje – rekao je Sinišin advokat.

Nijedna od žrtava nije se pojavila na početku suđenja, a Ronald Veber, advokat jedne od njih, nada se da će do kraja biti pošteđene te traume, jer neke i danas pate od posledica jezivog događaja.

Prema zakonu koji je u snazi u Nemačkoj, Siniši preti kazna do 15 godina robije.

Nastavak suđenja planiran je za 1. mart, a izricanje konačne presude očekuje se 17. maja. Do tada postoji mogućnost preventivnog pritvora, zbog procene spremnosti otpuženog za ponavljanje ovog dela.

Od 12. juna do 14. jula silovao je sedam devojaka

Podsetimo, jezivi zločini optuženog Srbina započeli su u Nemačkoj 2020. godine. Prva žrtva bila mu je četrnaesgodišnja devojčica koju je 12. juna biciklom prestigao u parku, mučki udarao, a potom je silovao.

Sledeće zlostavljanje dogodilo se svega tri dana nakon toga, kada je na železničkoj stanici sustigao devojku (20) koju je prethodno progonio, odvukao je do mračnog mesta, a onda je satima mučio i na kraju silovao.

Pročitajte još:

Kako je navedeno u optužnici, već 22. juna pronašao je treću žrtvu. Tada je na šumskoj stazi presreo dvadesettrogodišnju devojku i uz pretnju kuhinjskim nožem, silovao je nekoliko puta.

Samo šest dana kasnije, 28. juna, silovao je još dve devojke. Prvo je presreo i maltretirao osamnaestogodišnju devojku, davio je a potom je i prinudio na seksualne odnose. A onda, svega tri sata kasnije, na biciklističkoj stazi je devojku (27) udario u glavu, pa je seksualno zlostavljao.

Šestu žrtvu (20) sreo je dok je vozila bicikl, sa istog je oborio i silovao nekoliko puta. Nesrećna devojka otkrila je policiji da joj je Siniša u toku silovanja rekao: “Samo 10 minuta se**a i slobodni ste”.

Poslednje silovanje ovog stravičnog napadača iz Srbije dogodilo se 14. jula prošle godine takođe na biciklističkoj stazi. Ovog puta radilo se o devojci (20) koju je uhvatio s leđa i odvukao je u grmlje. Žrtvi je pretio da će je ubiti ako bude vikala i opirala se. I nju je zlostavljao puna tri sata, a onda je pustio.

Uhapšen nakon velike policijske akcije

Nakon što je poslednja žrtva prijavila delo, organizovana je velika policijska akcija u kojoj su učestvovala 83 policajaca, bespilotne letelice, helikopter sa uređajem za termovizijsko snimanje, kao i psi tragači.

Potraga je trajala satima i begunac se uspešno skrivao sve dok policija na teren nije izašla sa uređajem za termičko snimanje kada je on konačno lociran i uhapšen u severnom delu Berlina.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike