Policija "blokirala" Terazije: Pripadnici MUP pretresaju "Kasinu" (FOTO)

26.02.2021

11:25 >> 15:46

0

Autor: M. I.

Kajmaković je u utorak priveden u policiju na informativni razgovor gde je tri časa govorio o svojim vezama sa Veljkom Belivukom

Policija "blokirala" Terazije: Pripadnici MUP pretresaju "Kasinu" (FOTO)
24sedam/Goran Sivački - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pripadnici MUP danas su, u nastavku borbe protiv organizovanog kriminala, izvršili pretres poznatog prestoničkog lokala “Kasina” na Terazijama čiji je suvlasnik navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac.

Kajmaković je u utorak priveden u policiju na informativni razgovor gde je tri časa govorioo svojim vezama sa Veljkom Belivukom – Veljom Nevoljom.

On je tada ispričao da je Belivuk u leto 2020. preuzeo obezbeđivanje “Kasine”.

Inače, Aca Bosanac poznat je po tome što drži više restorana i kafića na atraktivnim lokacijama u Beogradu.

Očevici su potvrdili da su jake policijske snage stigle na Terazije, pred “Kasinu”.

pročitajte još:

Žandarmerija je upala u restoran i svi gosti koji su bili unutra morali su da izađu napolje, kako bi se izvršio pretres.

Menadžer restorana je uz pratnju policije izašao iz lokala i ušao u susedni objekat.

Nešto pre 13 časova pred Kasinu su stigli i psi tragači, a uz Žandarmeriju na Terazijama je i policijska brigada.

Podsetimo, poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46), zvani Aca Bosanac, u utorak je skoro tri sata pripadnicima Uprave kriminalističke policije pričao sve što zna o kriminalnim aktivnostima ozloglašenog Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, koji je nedavno uhapšen pod sumnjom da je organizovao brojna ubistva, trgovinu drogom, reketiranja i razna druga krivična dela u okviru kriminalnog klana koji je predvodio.

Kajmakovića su pripadnici UKP priveli u utorak u lokalu “Butik 3”, u čije je poslovanje umešan. Pričao je i o svojim poslovnim odnosima sa Veljom Nevoljom, do kojih je, kako Kajmaković tvrdi, došlo preko višegodišnjeg poznanstva sa Slavišom Kokezom, predsednikom Fudbalskog saveza Srbije.

Pored toga, policija je pretresla dva beogradska splava, “Fristajler” i “Hot Mes”. Kako se nezvanično saznaje, pronađene su sim kartice, telefoni i više ručnih satova. Sumnja se da su ove stvari pripadale članovima Veljine grupe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike