Održano ročište Darku Elezu: "Ako nađete ijedan dokaz da sam ubio Tigra, osudite me na 40 godina zatvora"

05.03.2021

11:23 >> 12:58

0

Elez je u sudnici kazao da pristaje da mu se odredi pritvor

Održano ročište Darku Elezu: "Ako nađete ijedan dokaz da sam ubio Tigra, osudite me na 40 godina zatvora"
Copyright Darko Elez/Foto:Tuzilastvo BIH

U Sudu BiH jutros je održano ročište po predlogu Tužilaštva BiH da se izručenom Darku Elezu, odredi jednomesečni pritvor.

Tužilac Dubravko Čampara zatražio je pritvor zbog, kako je rekao, opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i uznemiranja javnosti. On je u predlogu kazao da je Elez organizovao kriminalnu grupu u BiH i Srbiji s ciljem počinjenja mnogih krivičnog dela, piše “Dnevni avaz”.

Tužilaštvo ga zvanično sumnjiči za likvidacije Siniše Miličevića Tigra i Miloša Ostojića, koji su ubijeni u Lukavici 2018. i 2019. godine.

Pročitajte još

Čampara je u Sudu BiH kazao da nije dao odbrani izjave svedoka, jer se svi boje Darka Eleza. S druge strane, Elez je u sudnici kazao da pristaje da mu se odredi pritvor.

– Nisam glup i lud da bežim. Kada bih otišao u Srbiju oni bi me odmah vratili. I kada bih otišao u neku drugu državu, oni bi me izručili BiH i onda bi mi se sudilo za “Lutku” – rekao je Elez.

On je negirao da je umešan u likvidacije Siniše Miličevića Tigra i Miloša Ostojića, koji su ubijeni u Lukavici 2018. i 2019. godine.

– Nađite mi ijedan dokaz da sam ubio Tigra i potpisaću da me osudite na 40 godina zatvora – rekao je Elez.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike