Detalji tragedije u Senti: Rotvajleri izujedali dečaka (4) nasmrt na njegov rođendan!

10.03.2021

12:18 >> 12:41

0

Tragedija se dogodila sinoć, između 20 i 21 sat, u dvorištu kuće u kojoj živi sa majkom. Napad se dogodio kada je dostavljač doneo picu dečaku za rođend

Detalji tragedije u Senti: Rotvajleri izujedali dečaka (4) nasmrt na njegov rođendan!
Copyright Pixabay

Dečaka D. B. (4) iz Sente izgrizli su rotvajleri navodno ispred samih ulaznih vrata njegove kuće, posle čega je preminuo. Dečak je, prema nezvaničnim informacijama, preminuo na svoj rođendan.

Tragedija se dogodila sinoć, između 20 i 21 sat, u dvorištu kuće u kojoj živi sa majkom.

Pročitajte još:

– Sve se desilo u dvorištu.Psi su dečaka napali ispred ulaznih vrata kuće. U dvorištu su bila dva rotvajlera i jedan doberman, ali su ga, po svemu sudeći, napali rotvajleri- navodi izvor iz istrage za Telegraf.rs

Prema pisanju medija, do strahote je došlo kada je dostavljač doneo picu koju je majka mališana naručila za njegov rođendan. Navodno, majka je uzela dostavu i zamola sina da zatvori vrata iza nje, a dva od tri psa su u tom trenutku istrčala iz boksa u dvorištu i nasrnula na dete.

Očajna majka je pokušavala da spasi svog sina, a u tom rvanju se i sama povredila. Uspela je da otrgne sina, ali nažalost bilo je kasno.

Kako se navodi, dečak je najpre prevezen u bolnicu u Sentri, a zatim je prebačen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Vojvodini u Novom Sadu. Pokušana je reanimacija, ali nažalost, bezuspešno.

Kako pišu Novosti.rs, na terenu se nalazi ekipa Javnog komunalnog preduzeća Kikinda, koji odvozi pse iz dvorišta. Prema nezvaničnim informacijama, psi će biti eutanazirani.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike