Nova skandalozna grupa na "Telegramu": Na meti čak i devojčice od 14 godina!

10.03.2021

16:00 >> 17:32

0

Ubrzo je napravljena nova grupa sa istim nazivom u kojem manijaci nastavljaju po starom. U toj grupi su žrtve čak i deca

Nova skandalozna grupa na "Telegramu": Na meti čak i devojčice od 14 godina!
Copyright Profimedia

Pojavila se nova grupa na aplikaciji „Telegram“ u kojoj muškarci dele eksplicitne fotografije, snimke i lične podatke žena iz čitavog regiona bez njihovog pristanka ili znanja. Međutim, ova nova grupa dodatno šokira, jer su u njoj žrtve i maloletne devojčice, saznaje 24sedam.rs

Prethodnih dana javnost u Srbiji je bila šokirana zbog postojanja grupe koja je brojala više od 36. 000 članova, u kojoj su objavljivanje razne gadosti o devojkama i ženama. Kada je skandal procureo u javnost grupa je obrisana.

Pročitajte još:

Međutim, ubrzo je napravljena nova grupa sa istim nazivom u kojem „manijaci“ nastavljaju po starom. U toj grupi su žrtve čak i deca.

Foto: Printskrin/Telegram

-U toj grupi su nedavno objavili i fotografije maloletne devojke koja ima 16 godina. Mnogo novih članova je pristiglo iz stare, koja je ugašena. Većina njih je čuva fotografije i snimke, i planira da ih deli u novim grupama i privatno – rekao je izvor za Mondo.rs i dodaje da u prepiskama mnogih članova se može videti da se pominju čak i devojčice od 14 godina.

Foto: Printskrin/Telegram

– 2006. je inače… ma nema šanse…ozbiljno ti kažem – glasila je prepiska dvojice muškarca, posle čega jedan odgovara podrugljivo „Robija bato“.

Istraga je u toku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike