Epilog drame na Čukarici: Četvoro dece i dalje na intenzivnoj nezi!

14.03.2021

13:52

0

Osmoro mališana iz nehigijenskog naselja, starosti od 5 do 15 godina, povređeno je u petak popodne, kada su u igri pogodili žicu dalekovoda

Epilog drame na Čukarici: Četvoro dece i dalje na intenzivnoj nezi!
romi deca strujni udar2 - Copyright Foto:24sedam

Četvoro dece koje je povređeno u strujnom udaru na Čukarici i dalje se nalazi u jedinici intenzivne nege sa teškim povredama, a dvoje od njih je u veoma teškom stanju.

Osmoro mališana iz nehigijenskog naselja, starosti od 5 do 15 godina, povređeno je u petak popodne, kada su u igri pogodili žicu dalekovoda. Došlo je do jakog strujnog udara koji je dečicu razbacao po brdašcetu na kome su se igrali, a oni su uz pomoć humanih građana prebačeni u Dečiju bolnicu u Tiršovoj.

– Troje dece nalazi se na odeljenju plastične hirurgije – rečeno je u bolnici za Novosti.rs.

Foto:24sedam

Nesreća se dogodila oko 16.30 časova na uglu ulica Milorada Jovanovića i Galipoljske gde se nalazi romsko naselje.

Pročitajte još:

-Sve se dogodilo na deponiji gde su se deca igrala na gomili nekog šuta. Iznad njih, na nekih tri metara je dalekovod. Još uvek se ne zna sa sigurnošću šta se dogodilo, ali se sumnja da ih je zahvatio strujni luk – rekao je ranije očevidac nesreće za 24sedam.

Kako nam je rekao čovek koji živi u naselju najstarije dete koje povređeno ima 15 godina,a sva ostala deca oko četiri i po godine.

-Sedeli smo u kući kada se čula eksplozija. Istrčali smo napolje i videli decu koja leže na zemlji. Najstariji ima 15 godina, a ostali mališani oko četiri i po godine. Dotrčale su komšije, decu smestili u automobil i odvezli ih u bolnicu. Još uvek nemamo informaciju kako su – rečeno je za naš portal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike