Manijak tražio 200 dinara, pa nožem nasrnuo na mladića, majka očajna: "To je samo psihopata mogao da uradi"

16.03.2021

22:36 >> 22:59

0

B. S. je uboden u nogu izadobio je tri posekotine na glavi pa mu je ukazana pomoć u Uregentnom centru Kliničkog centra u Nišu

Manijak tražio 200 dinara, pa nožem nasrnuo na mladića, majka očajna: "To je samo psihopata mogao da uradi"
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

B. S. je uboden u nogu izadobio je tri posekotine na glavi pa mu je ukazana pomoć u Uregentnom centru Kliničkog centra u Nišu, gde ga je odvezao otac.

Prvo ga je ubo nožem a onda uzviknuo: “Daj pare!”. Moj sin je imao kod sebe samo 200 dinara koje mu je dao. Mogao je da ga ubije. Zbog čega? Tako nešto može da uradi samo psihopata. Ovo je bio pokušaj ubistva…

Ovim rečima Jelena S., majka izbodenog mladića B. S. (19) opisuje dramatične trenutke koje je preživeo njen sin kada ga je sinoć, dok je sa društvom bio ispred zgrade u mirnom niškom naselju “Stevan Sinđelić”, napao za sada nepoznati razbojnik. Sa razbojnikom su, kako kaže, bila još dva muškarca, a napad se odigrao u 19 časova na svega 50 metara od zgrade u kojoj B. S. stanuje, piše “Blic”.

– Deca su bila ispred zgrade, na 50 metara od našeg ulaza, njih pet ili šest drugova i drugarica kada su naišla ta trojica napadača. Jedan je prvo počeo da šutira u stomak i lice druga mog sina kome su oteli mobilni telefon. Onda je drugi prišao mom sinu izbo ga nožem i tek onda tražio pare. Moj sin je imao 200 dinara koje mu je dao, dok je treći pokušao da udari trećeg mladića iz njihovog društva. Nisam nikad ni pomišljala da tako nešto može da se desi u nađem naselju, pogotovo što je bilo 19 časova i što je još bilo ljudi na ulicama – priča Jelena S., majka izbodenog mladića.

B. S. je uboden u nogu izadobio je tri posekotine na glavi pa mu je ukazana pomoć u Uregentnom centru Kliničkog centra u Nišu, gde ga je odvezao otac.

Pročitajte još:

– Moj suprug je pošao da prošeta psa kada je naišao na sina koga je vodio drug. Bio je sav krvav i u šoku! Napad se odigrao za minut, nije ni imao vremena da shvati šta se dešava. Kada sam videla dete svo u krvi, ja nisam znala gde se nalazim. Suprug ga je nekako odvezao do Uregentnog centra. Ispred Kliničkog centra je umalo kolabirao jer je dosta krvario zbog uboda u levu butinu, kao i od bola i stresa. Srećom nož nije pogodio butnu arteriju inače ko zna kako bi se sve završilo – priča šokirana majka za “Blic”.

Kako kaže, B. S. je zadobio veliku posekotinu na licu zbog koje sada ima šest kopči, ali i još dve manje posekotine.

– Mogao je da mu preseče vratnu arteriju i da ga ubije. To je samo psihopata mogao da uradi, ubica. Ovo je bio pokušaj ubistva, ako ih uhvate gonićemo ih za pokušaj ubistva – kaže Jelena S.

Mladić je još u velikom šoku, a posle ukazivanja pomoći pušten je na kućno lečenje. Policija je obavila uviđaj na mestu napada i traga za počiniocima.

Mirno naselje

Naselje Stevan Sinđelić nalazi se iza tehničkih fakulteta i novootvorenog Naučno-tehnološkog parka. Ovo naselje važilo je za mirniji deo Niša, pogotovo jer su stanove u njemu uglavnom dobijali univerzitetski profesori i saradnici i pripadnici bezbednosnih struktura.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike