Ispalio raketu iz “zolje” na restoran: Uhapšen napadač, u njegovom stanu pronađeni pištolji i droga! (FOTO+VIDEO)

18.03.2021

11:50 >> 12:11

0

Policija je uhapsila i N. Z. (43), koji je, kako se sumnja, bio u društvu D. S. u trenutku dok je ispaljivao raketu na ugostiteljski objekat u Rakovici

Ispalio raketu iz “zolje” na restoran: Uhapšen napadač, u njegovom stanu pronađeni pištolji i droga! (FOTO+VIDEO)
Copyright Foto: MUP

Beogradska policija uhapsila je D. S. (31) zbog sumnje da je 16. januara ove godine ispalio raketu iz „zolje“ na restoran u Vukasovćevoj ulici u Rakovici, na kojem je pričinjena materijalna šteta, dok povređenih nije bilo.

Pretresom stana osumnjičenog policija je zaplenila tri pištolja, 12 metaka i manju količinu kokaina.

Policijski službenici uhapsili su i N. Z. (43), koji je, kako se sumnja, bio u društvu D. S. u trenutku dok je ispaljivao raketu na ugostiteljski objekat, navodi se u saopštenju MUP.

Pretresom stana N. Z. pronađeno je 69 metaka različitog kalibra, manja količina kokaina, vagica za precizno merenje i drobilica za usitnjavanje droge.

Obojica se terete za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok se D. S. tereti i za izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičeni su uz krivične prijave privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako smo već pisali, ovaj restoran je na meti napada bio i dve nedelje pre nego što je na njega ispaljen projektil iz “zolje”. Tada je u dvorište restorana bačena bomba, a oštećeni su automobili koji su bili parkirani ispred lokala.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike