Student (25) pucao sebi u glavu karabinom: Otac mu ubijen pre 19 godina zbog reketa!

18.03.2021

13:53 >> 16:07

0

Nesrećni mladić, prema priči komšija, bio je veoma fin, ali povučen dečko koga su svi veoma često viđali u kraju

Student (25) pucao sebi u glavu karabinom: Otac mu ubijen pre 19 godina zbog reketa!
Copyright Ilustracija/Pixabay

Mladić Đ. Z. (25), koji je juče iz karabina ispalio metak sebi u glavu u svojoj kući na Dedinju, bio je sin Branka Z. (35), ubijenog pre 19 godina u svojoj antikvarnici.

Nesrećni mladić, prema priči komšija, bio je veoma fin, ali povučen dečko koga su svi veoma često viđali u kraju.

– Često je šetao psa, bio je student, strašno je što se ovo desilo. Bio je povučen, ali niko ne bi pomislio da može da se ubije – navele su komšije.

Inače, kako smo saznali, otac mladića držao je čuvenu antikvarnicu na Dedinju, u blizini kuće u kojoj je Đ. Z. živeo sa majkom i sestrom.

Pročitajte još:

Prema pisanju medija iz 2002. godine, ubistvo Branka Z., dogodilo se u Ulici Vladimira Gaćinovica, kada su trojica napadača pucala na njega i njegovog vršnjaka Dragana Cvetkovića koji je tom prilikom teško ranjen. Napadači su navodno došli u antikvarnicu sa namernom da od Brankovog oca Miroslava Z. (deda mladića koji se samoubio), iznude plaćanje reketa.

U antikvarnici su bili Branko i Cvetković kada su upala trojica mladića u trenerkama. Mladići su tvrdili da je jednog od njih prethodno veče ujeo pas vlasnika antikvarnice, te da bi sada vlasnik trebalo da im plaća “reket”. Branko je inače imao pitbula. Branko Z. i Cvetković su se pobunili i izbila je svađa, a posetioci su izvadili pištolje, zapucali i teško ih ranili.

Napadači su se zatim razdvojili i dvojica su pobegla ka bolnici u Drajzerovoj ulici, a jedan ka Belom dvoru. Ranjene Branka Z. i Cvetkovića vlasnici susednih radnji prevezli su u Urgentni centar, a Branko je preminuo ubrzo po prijemu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike