Manijak sa Ceraka se branio ćutanjem: Tri devojčice ga prepoznale u policiji!

19.03.2021

12:53 >> 13:34

0

N. M. (19) je danas priveden na saslušanje u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Manijak sa Ceraka se branio ćutanjem: Tri devojčice ga prepoznale u policiji!
Copyright Printcreen/Youtube

N. M. (19) koji je uhapšen zbog sumnje da je polno uznemiravao pet devojčica, priveden je danas u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu gde se branio ćutanjem, saznaje 24sedam.

Kako nam je rečeno u tužilaštvu, N. M. je uhapšen juče i istog dana obavljeno je prepoznavanje i od pet devojčica prepoznale su ga tri sa stoprocentnom sigurnošću, dok dve nisu mogle da se izjasne ko je počinilac krivičnog dela.

N. M. se tereti za pet krivičnih dela polno uznemiravanje, s obzirom na to da je reč o pet žrtava. Jedna uznemiravana devojčica ima 14 godina, dok su ostale žrtve deca, mlađa od 14 godina. Sumnja se da je devojčice polno uznemiravao tokom februara i marta ove godine na teritoriji opština Rakovica i Čukarica, tako što se pred njima skidao.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo da mu se odredi pritvor.

Podsetimo, nakon što se 15. marta pojavio snimak sa bezbednosnih kamera u zgradama u kojima je osumnjičeni prepadao devojčice, tako što se pred njima skidao, uhapšen je muškarac za kojeg se sumnjalo da je napasnik, ali ga devojčice nisu prepoznale pa je pušten na slobodu.

Juče se na društvenim mrežama pojavio novi snimak muškarca koji je opet “operisao” na Ceraku. Na tom snimku se vidi da je pokušao da uđe u zgradu odmah posle jedne devojčice. Srećom, pa se ona vratila do vrata i rukom ih gurnula da se lepo zatvore. Manijak je prišao, već spuštenih pantalona, ali nije mogao da uđe. Ubrzo je i pobegao.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike