Neverovatna drskost u Subotici: Vozio ukraden auto pijan i nadrogiran, pre toga sipao gorivo pa pobegao sa benzinske pumpe!

21.03.2021

10:21

0

Tokom kontrole je utvrđeno da upravlja vozilom koje je juče ukrao u Adi, pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Senti, biti podneta odg

Neverovatna drskost u Subotici: Vozio ukraden auto pijan i nadrogiran, pre toga sipao gorivo pa pobegao sa benzinske pumpe!
Copyright Pixabay/Pexels

Muškarac (26) iz Sente uhapšen je zbog sumnje da je upravljao automobilom bez dozvole pod dejstvom alkohola i droge! Prethodno je na jednoj benzinskoj pumpi u Subotici sipao gorivo ali nije platio račun, saznaje 24sedam.rs

Pročitajte još:

Muškarac je upravljao vozilom “citroen ksara”, međutim, pošto ga je zaustavila policija utvrđeno je da to nisu jedini njegovi prekršaji.

-Tokom kontrole je utvrđeno da upravlja vozilom koje je juče ukrao u Adi, pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Senti, biti podneta odgovarajuća krivična prijava – kažu iz subotičke policije za medije.

Muškarcu je najpre određeno zadržavanje do 12 sati, a zatim mu je Prekršajni sud u Subotici odredio kaznu od 40 dana zatvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike