Uhapšen muškarac iz Majdanpeka: Pijan tukao suprugu, a to nije jedino za šta će morati da odgovara!

24.03.2021

15:04

0

Osumnjičeni se tereti za krivična dela nasilje u porodici, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, teška krađ

Uhapšen muškarac iz Majdanpeka: Pijan tukao suprugu, a to nije jedino za šta će morati da odgovara!
Copyright Pexels/Karolina-Grabowska

V. V. (27) iz okoline Majdanpeka uhapšen je zbog sumnje da je pijan tukao nevenčanu suprugu (21), kao i zbog još tri krivična dela.

On se sumnjiči da je, pod dejstvom alkohola, zadao više udaraca nevenčanoj supruzi. U njegovoj kući pronađene su dve lovačke puške koje je držao bez odobrenja nadležnog organa, a jednom od njih je, kako se sumnja, pre nekoliko dana odstrelio srnu koju je kasnije prodao.

V. V. se, takođe, sumnjiči i da je u decembru 2019. godine obio „golf 3″, vlasništvo 65-godišnjeg muškarca iz Bora, iz kojeg je ukrao dve motorne testere.

Pročitajte još

Policija je jednu motornu testeru pronašla i vratiće je vlasniku, saopštila je Policijska uprava u Boru.

Osumnjičeni se tereti za krivična dela nasilje u porodici, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, teška krađa i nezakonit lov.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu određeno mu je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden tužiocu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike