Napadač u autobusu Dortmund-Beograd je Hrvat: Nožem nekoliko puta izbo vozača koji je spavao (VIDEO)

25.03.2021

19:25

0

Incident se dogodio oko 22 sata, tokom noćne pauze na parkingu

Napadač u autobusu Dortmund-Beograd je Hrvat: Nožem nekoliko puta izbo vozača koji je spavao (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/TikTok

Hrvat (25) je izveo napad u autobusu na relaciji Dortmund-Beograd, pišu austriji mediji. On je iznenada krenuo nožem prema usnulom putniku (40) i nekoliko puta izbo nožem žrtvu.

Kako navode, incident se dogodio oko 22 sata, tokom noćne pauze na parkingu. Iznenada 25-ogodišnjak ustaje, odlazi do putnika u snu koji je bio ispred njega, izvlači nož i ubada 40-ogodišnjeg Srbina, navode, piše Krone.at.

Muškarac iz Srbije se branio, ali je zadobio posekotine i ubode. Tada se Hrvat vratio nazad i napao 70-ogodišnjeg Srbina.

Pročitajte još:

Žrtva je primljena u bolnicu.

Kako navode, putnici su uspeli da zaustave napadača a četrdesetogodišnjak je primljen u bolnicu. Zašto je 25-ogodišnjak izvršio napad još se utvrđuje, prema rečima Barbare Rumplmair iz javnog tužilaštva.

Ranije danas, oglasio se i direktor “Laste”

Kako je potvrdio direktor SP “Lasta” Vladan Sekulić, drama se odigrala kod Linca u Austriji.

– Putnik koji je napao vozača ušao je na stanici u Lincu. Napadu nije prethodila nikakva svađa. U jednom trenutku, ustao je sa sedišta i čudno se ponašao.

Izvadio je neko malo sečivo i ranio našeg kolegu. Njega su savladali suvozač i ostali putnici, a napadnuti vozač zadobio je, srećom, lakše povrede. Napadača je privela austrijska policija, a svi putnici su dali izjavu.

Prema rečima direktora Sekulića, povređeni kolega je dobro, svi putnici su stigli u Beograd, a kada dobiju izveštaj austrijske policije, SP “Lasta” zvanično će se oglasiti o ovom incidentu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike